Kryon nieuwsbrief: Zijn medicijnen een obstakel voor Ascensie?

Kryon nieuwsbrief

12 juni 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Zijn medicijnen een obstakel voor Ascensie?

Hallo Henk,

Kryon beantwoordt jullie vragen…

VRAAG:
Lieve Kryon, wat is de positie bij mensen die een orgaantransplantatie hebben gehad en medicijnen nodig hebben om het orgaan niet te laten afstoten, die zij de rest van hun leven nodig hebben? Ik heb gelezen dat om de ascensie-status te bereiken de cellen niet vergiftigd mogen zijn door medicijnen. Betekent dit dat iemand die een transplantatie heeft gehad in dit leven niet kan ascenderen, of moeten zij erop vertrouwen dat het lichaam het nieuwe orgaan niet zal afstoten als zij met die medicijnen stoppen?

ANTWOORD:
Laten wij hier even heel duidelijk zijn en direct spreken tegen degenen die een orgaantransplantatie hebben gehad (inclusief die gerelateerd zijn aan het hart) en die een bestaan hebben door de medicijnen. Het afstoten van een orgaan is een chemisch attribuut van jullie lichaam. Het heeft niets te maken met jullie spiritualiteit.

De medicijnen die jullie in leven houden zijn gezegend en door God gegeven. Zij zijn geen vergif voor jullie systeem. Zij zouden eerder geëerd en gevierd moeten worden als de wetenschap die jullie helpt om in leven te blijven en die goddelijk geïnspireerd was.

De ascensie-status is gegeven aan elke mens op de planeet die de intentie geeft en op het pad begint. God is niet ergens achter een gordijn!

Jullie Goddelijke Spirituele Familie weet exact wat er in je lichaam aan de hand is en zal jullie niet straffen omdat jullie jezelf in leven houden!

Het is tijd om je gezonde spirituele verstand bij deze dingen te gebruiken.

Zie God aan je zijde, die alles weet, en vier je leven! Neem dan de spirituele beslissing die je wilt en weet dat alles door je spirituele intentie in orde is!

Zegeningen,