Kryon nieuwsbrief

Kryon nieuwsbrief

15 oktober 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik gaf jullie een tijdje geleden een metafoor over heel veel spirituele zaken, maar het innerlijk aangeborene is als volgt: Er is jullie een 747-vliegtuig gegeven en alles wat jullie in je hele leven hebben gedaan is heen en weer rijden op de startbaan….en jullie zijn trots op jezelf. “Kijk mij eens even in dit grote vliegtuig. Kijk eens hoe hard ik ga op deze startbaan!” terwijl jullie geen idee hebben dat jullie kunnen vliegen!

Zo is het ook met het innerlijk aangeborene! Wat is het? Het is ook het “slimme lichaam” genoemd. Het innerlijk aangeborene is niet in 3D en het is geen chemie. Jullie zullen vragen wat het dan wel is. Het heeft gedeeltelijk ook met bewustzijn te maken. Nu komen wij bij de vraag waar het zit. Stel je eens voor dat er een overlappend bewustzijn is van jullie cellulaire structuur dat niets te maken heeft met jullie hersenen. Dit is het beste wat ik kan doen om jullie een idee te geven over hetgeen daar is…nu….zoals jullie hier zitten….en het wordt Innerlijk Aangeborene genoemd. Deze overlappende structuur van jullie cellulaire bewustzijn betekent dat er een Veld is binnenin je lichaam. Geen Veld dat buiten je lichaam is, maar binnenin, maar het omvat elk proces dat het lichaam heeft….elk afzonderlijk proces en ik heb het nu niet alleen maar dat van jullie cellulaire structuur want jullie bewustzijn is ook een attribuut van jullie lichaam, en dus is jullie innerlijk aangeborene verbonden met jullie bewustzijn.

Vraag: Is jullie innerlijk aangeborene verbonden met jullie spirituele bewustzijn? Dat is een vraag voor de volgende week, maar laten wij het eens hebben over wat het doet, wat zo fascinerend is dat het wetenschappers interesseert en ook degenen die spiritualiteit bestuderen en ook degenen die technische dingen bestuderen, want het innerlijk aangeborene omvat zoveel dingen!

Laten wij eens kijken naar wat het doet. Het wordt het slimme lichaam genoemd omdat het meer over zichzelf weet dan jullie. Het weet ook af van onbewuste dingen. Dit is een van de geschenken. Het innerlijk aangeborene kan ook om jullie onbewuste programmering heen gaan want het weet wat er wel en niet in jullie lichaam gebeurt. Jullie kunnen misschien denken dat jullie weten wat daar wel of niet gebeurt, maar dit is ontworpen door jullie bewustzijn dat blokkades heeft met betrekking tot hetgeen er wel of niet in je lichaam gebeurt. Jullie innerlijk aangeborene heeft geen blokkades.

Innerlijk aangeborene: laten wij direct naar het wonder gaan….jullie innerlijk aangeborene is verantwoordelijk voor spontane genezing. Honderd procent zeker! Er kunnen nu dingen in je lichaam zijn waar jullie verdrietig van worden of waar jullie heel intens tegen vechten, en dit is allemaal binnen jullie eigen bewustzijn…ik zou zeggen, logica, om te ontdekken wat jullie moeten doen en hoe jullie dit of dat kunnen doen, naar wie ik toe zal gaan, wie ik zal schrijven, en al die dingen om hen op te lossen. Ik wil dat jullie je eens bedenken: Wat als dit allemaal in een ogenblik opgelost kan worden?

Het innerlijk aangeborene staat hierom bekend.

Wat zegt dit jullie? Het zegt dat jullie bezig zijn met een veldslag die jullie niet hoeven uit te vechten.

— Kryon van de Magnetische Dienst