Zie de Pracht overal om je heen

Zie de Pracht overal om je heen

Vertaald uit het Engels door Henk Steur
19 november 2022

Hallo Henk,

Een van de dingen waar ik vaak aan denk, is dat Kryon ons herinnert aan de grootsheid die we van binnen hebben. Het is niet iets dat wij hoorden toen wij opgroeiden. Dus ik zou graag willen dat we een korte meditatie doen om echt na te denken over het idee dat in ons deze vonk van de Goddelijke Schepper zit.

Er leeft een stukje van God in elke cel van je lichaam, en als dat het geval is, waarom zien we dat dan niet? Waarom zien we het niet in onszelf in de spiegel? Waarom zien we het niet in elke persoon die we tegenkomen?

Dus laten we dat gebruiken als onze inspiratie voor meditatie. Ik nodig je uit om je ogen te sluiten en je adem zachter en langzamer te laten worden, zodat je bij het ademen vijf of meer telt. En terwijl je uitademt, is het een telling van zes of meer.

* * *

Je in- en uitademen wordt een langzaam ritme dat je lichaam aangeeft dat je op een veilige plek bent en volledig kunt ontspannen.

Laten we op deze veilige, ontspannen plek een vraag stellen in het veld.

Lieve Spirit, laat me mijn grootsheid zien. Lieve Spirit, breng mij dingen die mij aan mijn grootsheid herinneren. Beste Spirit, laat me de grootsheid in anderen zien.

Nu we dat verzoek hebben gedaan, moet je letten op wat er de komende dag, de komende week en de komende maanden zal gebeuren, dingen om je eraan te herinneren en jou jouw grootsheid te laten zien.

En zo is het,

— Kryon van Magnetische Dienst

~ Lee Carroll en Monika Muranyi