Barbara Bessen: Mijn persoonlijke ervaring met natuurwezens

Barbara Bessen:
Mijn persoonlijke ervaring
met natuurwezens
.

11 mei 2012
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Mijn ontmoeting met de Deva’s , Aardwezens, Elfen en Feeën is bewust pas met het begin van Kryon in mijn leven begonnen. Dit was ongeveer in het jaar 2000.

Daarvoor had ik waargenomen hoe aangenaam het is om buiten in de natuur te zijn. Ik las graag boeken daarover omdat zij graag zoals in sprookjes voor de mensen verschijnen.

Een ontmoeting is in mijn herinnering iets bijzonders. Ik was in Berlijn en had in een seminarpauze een lang gesprek met een aardige dame die mij over haar Feeën en Elfen vertelde. Ik was verbaasd en vroeg: “Zijn er ook gesprekken die u betreurt?” Maar natuurlijk, die zijn er ook”, was haar antwoord.

Ik ging toen naar een stil hoekje en sprak mijn contact uit het feeënrijk aan. Ik vernam een geritsel en gegiechel en zag voor mijn innerlijk oog twee wonderschone wezens; de ene in zachtblauw en de andere in roze  met witte stippen en vleugeltjes. Zij vlogen om mij heen en lachten en verheugden zich. “Wat leuk dat je ons ontdekt hebt. Wij zijn altijd bij jou en wensen dat jij meer vreugde in je leven laat komen.

Jij bent vaak zo ernstig aan het werk. Het is mooi werk dat jij doet en dat zou jou vreugde moeten schenken.

Lach meer, je bent teveel aan het nadenken.” Ja, daar hebben zij wel gelijk in. De blauwe fee stelde zich voor als Monica, de rozegekleurde als Alice. Prachtig. Ik vergeet hen soms een paar dagen maar dan word ik mij weer van hen bewust en moet ik meestal meteen lachen omdat zij mijn hart zo verfrissen. Als ik vragen stel, welk soort vragen dan ook, krijg ik weer een zeer wijs en licht antwoord. Ik bedoel daarmee dat zij het aspect van Liefde meenemen in de aangelegenheid die mij bezighoudt.

Ik kan deze verbinding ten zeerste aanbevelen, hij verrijkt het leven enorm. Mijn ervaringen met natuurwezens zijn ook heel spannend. Ik ben een paar jaar geleden naar een plaats, Eckernförde, getrokken en werd daar omringd doorbos, meer en de zee die in de buurt is en het behoort tot mijn dagelijkse rituelen om minstens een wandeling te maken. In een groter bos ga ik bijzonder graag wandelen.

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen