Een Cursus in Liefde – Boek 2. – De Bron van alle Zijn – deel 67.

Spiritualiteit:
Een Cursus in Liefde – Boek 2.

30 oktober 2015 /Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 67.

Een cursus in Liefde – Boek 2 – Fantoomziektebeelden 4.

Fantoomziektebeelden en andere veranderingen.

Deze ontmoeting was een van de vele tussenstations van jullie geestelijke ontwikkeling. Als jullie dit hier lezen hebben jullie, als jullie terugkijken op jullie geestelijk rijpingsproces, al veel op deze planeet meegemaakt en ervaren. Of moet ik van weer herkennen spreken?

Misschien is er in dit leven iets dat jullie zeer nauw aan het hart ligt en dat jullie hier ook graag willen veranderen. Dit kan het werken met kristallen zijn, misschien is het zingen met tonen dat jullie fascineert en waarvan jullie weten dat dit veel los kan maken in mensen.

Misschien hebben jullie daar met kinderen gewerkt en is het hier met mooiste voor jullie om met hen samen te zijn. Jullie weten dat er al jarenlang lichtkinderen worden geboren wier DNA-samenstelling al uitgebreid is.

Misschien hebben jullie ook de moed om zonder een gerichte opleiding met hen te gaan werken en op je weten te vertrouwen? Als dit je reine intentie is zal je een groep vinden. Wij helpen jullie daar graag bij.

Waarom zouden oude kwaliteiten in de huidige tijd geen toepassing kunnen vinden? Elk potentieel wordt in deze belangrijke tijd gebruikt.

Misschien bestond jullie grootste kunst eruit om met kleuren en vormen te werken en dit ook aan anderen te leren. Waarom zouden jullie dit nu ook niet doen? Jullie hebben mogelijk met zeer hoge energieën gewerkt die door grote, piramideachtige transformators van buiten de planeet kwamen. Jullie wisten hoe jullie daarmee om moesten gaan.

Misschien willen jullie de kennis nu naar buiten laten komen? Het is nu de tijd! Waar wachten jullie op?

De geheime ruimtecommando’s wachten op jullie steun want er zijn enkele dingen die weliswaar vanuit andere gebieden bij jullie ingebracht kunnen worden maar waarbij menselijke hulp noodzakelijk is.

Als jullie zelf al een beetje geëxperimenteerd hebben en weten hoe men energieën kan veranderen en kan benutten om jezelf te verfijnen kunnen jullie eens proberen om je Zelf uit die tijd je in deze huidige tijd te laten helpen.

Spring vanuit het priesterleven naar dit leven en weer terug. Neem de kracht en het weten van toen met je mee. Daar is wel een beetje oefening voor nodig.

Maar als jullie goed geaard zijn zal dit voor jullie ontwikkeling en die van anderen uiterst effectief zijn. Uiteindelijk zijn jullie in al je levens tegelijk. Ik zie jullie zo, ik handel vanuit de nu-tijd. Geëerd is de mens die zo zijn multidimensionale identiteit (h)erkent en die voor het heil van iedereen leeft!

Barbara’s persoonlijke ervaringen

Kryon heeft mij in de laatste jaren zeer geholpen om te (h)erkennen wie ik ben. Ik zag ook welke persoonlijkheidszelven op andere plaatsen werken. Ik heb eindeloze situaties die mij allemaal zeer interesseren in vogelvlucht mogen en kunnen zien.

Op mijn vragen of ik die in alle rust zou mogen bekijken zei hij: “Dit is niet belangrijk, wees je alleen van dit leven bewust. Weet dat zij er zijn, wat er allemaal in jou zit. Luister in jezelf en haal doelgericht het weten naar boven en gebruikt dit ook. Jij kunt wat dieper in jezelf kijken als je dit wilt! Het is alleen heel moeizaam om alle levens te bekijken. Wees je ervan bewust dat jullie altijd toegang tot hen hebben. Jullie moeten het alleen willen!”

Nieuwsgierig als ik ben heb ik natuurlijk enkele levens, respectievelijk enkele delen daarvan, bekeken die met het Oude Weten, inwijdingen en dat soort dingen te maken hadden.

Het was heel spannend om te zien hoe ik mijzelf heel makkelijk met het Weten van kristallen kon programmeren en hoe tonen en vibraties deuren kunnen openen, enzovoorts. Maar op een bepaald moment werd ik het weten ook moe.

Ik heb nu begrepen dat ik, wat ik wil weten, ook op kan roepen. Het zal er zijn als ik het nodig heb. Ik kan altijd, als ik het nodig heb, naar het Zelf dat ik in een “ander leven” ben, toegaan en kan daar dan mijzelf zijn.

Het zijn de draden van mijn zijn die als de draden van een spinnenweb in het centrum van dit web, in dit geval bij mijn Gouden Engel, samenkomen. Die zal mij zo leiden dat ik met allen verbonden weer een geheel word.

Een priesterschap in Atlantis heeft mij bijzonder gefascineerd: Ik heb daar in onderaardse gewelven, in mijn innerlijke tempel met grote, blauwe kristallen gewerkt. Zij waren verbindingsaggregaten met andere planeten en andere gebieden. Dit was het werk waar ik het meest van hield. Daar is de grondsteen voor mijn huidige dienstverlening gelegd, denk ik maar zo.

Ik wens jullie veel vreugde.

Jullie, Barbara Bessen