Een Cursus in Liefde – Boek 2. – De Bron van alle Zijn – deel 68.

Spiritualiteit:
Een Cursus in Liefde – Boek 2.

11 december 2015 /Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 68.

Een cursus in Liefde – Boek 2 – Vertrouwen in de Goddelijke Weg.

Vertrouwen in de Goddelijke weg ontwikkelen.

Ik heb tot nu toe uitgelegd wie jullie zijn, hoe jullie op Aarde zijn gekomen, wat jullie bedrukte en hoe jullie nu verder komen om te leven Wie Jullie Werkelijk Zijn. Veel van jullie mensen die nu ontwaken, hebben het heel moeilijk om deze weg alleen te belopen.

Dit komt omdat zij zichzelf niet vertrouwen. Zij zijn niet met zichzelf in het reine. Zij geloven niet dat zij God op een buitenmissie zijn. Zij zijn bang om dit te erkennen en te leven of de Weg daarheen te belopen.

Hen ontbreekt het vertrouwen in zichzelf. Ik wil jullie helpen om jezelf nog meer te erkennen zodat jullie jezelf vertrouwen. Het is goed dat jullie mij en mijn geestelijke helpers vertrouwen maar jullie zijn je eigen meester en moeten jezelf vertrouwen.

Het gaat er nu om te begrijpen dat jullie uit verschillende zelven bestaan die een verandering ervaren. 

De psychologen zouden van verschillende bewustzijnsniveaus en van archetypen spreken.

Ik wil, heel praktisch, bij jullie lichaamsbewustzijn beginnen want ik geloof dat hoe meer jullie weten wat er in en met jullie lichaam gebeurt, hoe makkelijker jullie het hebben om samen met dit deel van jullie Zijn op te groeien.

Het is voor mij belangrijk om jullie te vertellen dat jullie geen van jullie delen examen afnemen, loslaten of niet moeten bekijken. Alles hoort bij jullie en ook het lichamelijk deel is belangrijk.

Het draagt jullie op Aarde, het draagt jullie ziel voor de ervaringen die jullie voor hier planden, waarvoor jullie hier wilden zijn.

Zie het geheel hiervan en zie je lichaam niet als een noodzakelijk kwaad. Vele ontwaakten doen dit jammer genoeg en gaan ervan uit dat het niet zo belangrijk is omdat het na verloop van tijd weer afgelegd wordt.

Als jullie ook zo denken vergeet deze instelling dan direct….. zonderde erkenning en de liefde voor jullie fysieke lichaam gaat de weg naar transformatie niet of heel veel moeilijker verder.

Je lichaam hebben jullie in de voorgaande hoofdstukken al vaker goed gevoeld. Nu zullen wij met jullie lichaamsbewustzijn en later met jullie persoonlijkheidszelf contact opnemen.

Wij zullen samen met hen jullie blokkaden bespreken en hun wensen en aanwijzingen vernemen.

Zij zullen jullie helpen om jezelf beter te begrijpen en met deze opwindende tijd beter om te kunnen gaan. In het komende artikel brengen wij een bezoek aan jullie lichaamsbewustzijn…..

Ik wens jullie veel vreugde

Jullie,

Barbara Bessen