Een cursus in Liefde. Boek 2. – De Goddelijke Weg 49.

Kryon:
Een cursus in Liefde. Boek 2.

De Goddelijke Weg 49.

Engelen en Geestelijke Helpers. 4

Barbara Bessen / 26 juni 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Een verdere oefening voor jullie.

Ik wil jullie graag aan een bijzondere geestelijke helper voorstellen: het is aartsengel Metatron. Hij is een bijzondere aartsengelenergie die ook als essentie bij de Hoge Raad betrokken is. Aartsengel Metatron is bovendien voor een bepaald gebied van het dualistische concept verantwoordelijk en hij is een technisch wezen voor de Goddelijke Geometrie.

Als jullie het gebied van de dualiteit betreden zijn jullie helpers jullie aanspreekpunten. Zijn jullie zover om dit tijdelijk thuis weer te verlaten dan zijn jullie helpers er ook weer voor jullie.

Soms ontmoeten jullie in dagdromen, dromen of meditaties direct een fragment of de essentie van Metatron die dan bij jullie misschien een inwijding voltrekt.

Sluit nu je ogen en vraag om contact met aartsengel Metatron. Merk hoe je aan de hand wordt genomen en aan een reisje gaat beginnen. Het kan enkele ogenblikken duren voordat jullie voelen wat er gebeurt en waar jullie je bevinden.

Ergens zal er voor je ogen een situatie ontstaan en dan staat aartsengel Metatron voor jullie. Het kan zijn dat deze visualisatie een beetje nevelig is, maar toch voelen jullie je zeer hoog opgetild, bijna zwevend.

Jullie worden in een zeer hoge energie gehuld. Als jullie je niet helemaal lekker voelen, vraag er dan om dat die energie iets verminderd wordt. Het contact is daardoor niet voorbij.

Sommige mensen berichten dat er bij deze ontmoeting een ontzagwekkende gestalte verscheen. Wat er gebeurt is voor ieder individu verschillend.

Jullie zullen nu beleven wat voor jullie gepast is. Misschien is het nu het moment voor een verdere inwijding? Misschien krijgen jullie iets aangereikt of krijgen jullie bijzondere informatie. Laat je leiden en verrassen door wat jullie nu beleven.

Veel vreugde met Metatron!

Barbara’s persoonlijke ervaringen

Ik ben een zeer nieuwsgierig mens die het liefst vele stappen tegelijk wil zetten. In de loop van de samenwerking met Kryon heb ik echter vastgesteld dat men bij het contact met de geestelijke wereld en in je eigen ontwikkeling niets af kan dwingen.

Als komt zoals het gepast is. Alle wezens die met mij contact willen opnemen doen dit als het passend is. Het contact met Metatron kwam zeer plotseling. Hij bezocht mij toen ik daar helemaal niet op rekende.

Nu ik met dit boek ben begonnen is de tijd alweer voortgeschreden. Vandaag gebeuren de dingen veel sneller dan men verwacht. Ik voor mij ben er zeker van dat alle stappen van de ontwikkeling aan een Goddelijk Plan onderworpen zijn.

Ook als wij vaak geloven dat iets toevallig gebeurt, gebeurde het toch precies in het juiste tijdraam, zoals Kryon dit graag zegt. Mijn ontmoeting met Metatron tijdens een meditatie was een wonderbaarlijke reis naar een hoger, zeer licht gebied waar ik verzocht werd voor een Hoge Raad te komen.

In deze Raad zat ook Metatron die naar mij toekwam, mij hartelijk welkom heette en mij een schriftrol schonk die ik pas later mocht uitrollen en lezen. Hij glimlachte daarbij en hield daarna nog een voordracht over Goddelijke Schepperskrachten.

Daarvan heb ik jammer genoeg niet veel onthouden hoewel ik na mijn terugkeer direct pen en papier heb gepakt. Veel van deze kennis was direct alweer vervlogen. Plotseling voelde ik hem naast mij en hij zei: “Maak je geen zorgen, alles is in jou opgeslagen en als jij het nodig hebt, is het er weer!”

De rol heb ik ’s avonds in bed voor mijn innerlijk oog geopend en heb ik de boodschap gelezen. Die was zeer persoonlijk en ik was zeer geroerd.

Natuurlijk heb ik alles uitvoerig in mijn dagboek opgeschreven. Ik schrijf overigens vele dingen op, met de hand en ook in de computer. Dit print ik dan uit en sla het dan chronologisch op in een aparte, mooie ordner.

Zo kan ik altijd nalezen wat ik heb beleefd want in het dag-bewustzijn kan men zich vaak niets of maar heel weinig herinneren. En het is ook weer leuk om weer te lezen wat de geestelijke wereld mij heeft geschonken.

Ik ervaar het als grote geschenken om deze geestelijke verbindingen te hebben. Ik kan op deze manier de ontwikkeling in jaren heel goed volgen. Ook het eerste contact met Kryon!

Ik wens jullie veel vreugde.

Jullie,

Barbara Bessen