Kryon: Ben jij een van de vele sleutels?

Kryon:
Ben jij een van de vele sleutels?

Gechanneld door: Barbara Bessen

18 november 2011
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Atlantis – Saint Germain – Sleutels.

Atlantis heeft veel technische kennis mee naar de geestelijke rijken genomen. Sinds die tijd hebben zich daartoe hoog ontwikkelde wezens zoals Saint Germain, Jezus, Thot, om er een paar te noemen, voor de ondergangbereid verklaard om de kennis te beschermen en naar andere gebieden op Aarde te brengen. Het is bekend dat iets daarvan naar Egypte en naar andere gebieden in de Oriënt ging. Evenzo trokken er groepen naar Zuid Amerika en China.

Wat niet bekend is wil ik jullie openbaren:

Verdere kennis is in Duitssprekende ruimte verzegeld en alweer iets in het Hoge Noorden, in het gebied van de Noordpool. De in de Europese gebieden opgeslagen kennis (ik spreek niet graag over landen, omdat dit tot oordelen leidt) werd al verspreid. Weet dat vele herstructureringen, met name op sociaal gebied en op het gebied van werken met het hart, uit deze hoek in de wereld werden gebracht.

De laatste wereldoorlog heeft de collectieve schuld van deze landstreek opgelost. Omdat op de hele Aarde elk vlekje is belegd met karmische patronen moeten ook deze patronen worden opgelost. Dit is in de betroffen gebieden in de laatste wereldoorlog gebeurd. Nu kan het nieuwe zich op neutrale bodem ontwikkelen.

Als het in je hoofd rondspooktwaar deze kennis in de Duits sprekende ruimte is opgeslagen, moet ik glimlachen. Het zijn geen grote, van sleutels voorziene oude kisten die je kunt openen.

Het is energetische kennis die, in pakketjes verpakt, op een verzegelde, geestelijke plaats erop wacht tot zij door de juiste sleutels (mensen en situaties) en door hoge geestelijke wezens geopend kunnen worden. Zegt de naam Unterberg jullie iets?

Misschien ben jij een van deze vele sleutels?Je moet ook niet denken dat een enkel mens deze informatie kan vrijgeven. Het gaat hier om het collectief.

Maak je geen zorgen, ook dit wordt gestuurd. De technische nieuwigheden die eraan komen worden een voor een geopenbaard, steeds passend bij de stand van het bewustzijn van de mensen.

Als jullie nu met een oog naar de nieuwe regeringen en hun manier van doen kijken, durf ik jullie te verzekeren dat bij alle activiteiten de vrije wil van de mens gerespecteerd zal worden, ook als het niet het algemeen nut van de mensheid dient.

Dit hoort ook bij het speelplan. Maar alsde nieuwe weg van de Aarde gevorderd is worden door ons stappen ondernomen om de destructieve krachten te stoppen.

Dit is ons toegestaanen het past weer bij de informatie dat voor alles een Groot(s) Plan is.

Het plan van de Schepper heeft nu voor de Aarde een nieuw plan geschapen. Jullie kunnen helpen om de erfenis van Atlantis van zijn duistere delen te bevrijden als jullie die oplossen, integreren en uit het diepst van je hart jezelf en anderen vergeven. Dat is een belangrijke stap naar het openen van jullie harten!

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen