Kryon: Bewust-zijn van Aarding!

Kryon:
Bewust-zijn van Aarding!

3 november 2016 /Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de maandelijkse boodschappen!

Terwijl ik mij op de nieuwe channeling voorbereid zorg ik ervoor dat ik vast, met beide benen en ook met mijn hele zijn met de Aarde verankerd ben. In en met dit wonderlijke en wonderbaarlijke wezen dat ons allemaal draagt.

Herinneren jullie je dat men vroeger steeds zei dat men geëerd diende te worden als men zich met geestelijke onderwerpen bezig hield? Wij stuurden lange wortels uit onze voeten de Aarde in om in ons fysieke onderhoud te voorzien en dit vast te houden. Wij dachten dat er een onderscheid was tussen de fysieke en de Hoger Dimensionale Aarde.

Vandaag de dag, zo zeggen Kryon en de geestelijke vrienden, is het een multidimensionale Aarde waarmee wij ons zouden moeten verbinden. Dit moeten wij zo begrijpen: De Aarde, Gaia, verandert steeds weer, zij gaat naar een hoger vibrerend niveau en wij gaan met haar mee.

Het gaat er nu – sinds de Harmonische Convergentie met stijgende energiefrequenties – gewoon om, je met deze, zich veranderende Aarde te verbinden. Dat wil zeggen, je bewust te zijn van deze verbinding.

Wij ervaren dit vaak goed en helder als wij in de natuur zijn. Omdat wij echter niet altijd buiten en in deze natuurverbondenheid kunnen zijn verbinden wij ons geestelijk met de Aarde, met Gaia, als wij aan haar denken.

Voor mij wordt het steeds duidelijker wat Kryon bedoelt als hij antwoordt op de vraag wat wij voor uitbreiding van het bewustzijn moeten doen en zegt: “Het is heel eenvoudig: heb een rein hart en een rein bewustzijn. Verbind je in gedachten met het Hoger Zelf, of dit nu van jezelf is of van de Aarde, met mij of met anderen. Houd dit in je bewustzijn vast.”

Laten wij ons steeds weer bewust zijn van deze altijddurende verbinding. Dit is de instelling die ons helpt om zelfs “multidimensionaal geaard” te zijn. Wij moeten er alleen maar aan denken omdat het zo eenvoudig is. Vaak denken wij dat wij voor de verandering veel meer moeten doen.

Om mij deze eenvoud bewust te zijn werk ik vaak met briefjes die ik op de pc plak of ergens anders heb liggen, ook in de auto, overal waar ik vaak ben.

Wij bepalen met onze afstemming wat, wie en waar wij zijn.

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen