Kryon: Bewustwording

Kryon: Bewustwording

Gechanneld door: Barbara Bessen

28 december 2012
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

In de loop van je bewustzijnsproces bemerken jullie dat je gedachten lichter en helderder worden. Wij helpen jullie als jullie jezelf erop betrappen dat je denkt wat je niet wilt denken. Laat de ongewilde gedachten bewust gaan waarbij je er een straal van liefde achteraan stuurt. Dit is belangrijk omdat alle gedachten een energieveld scheppen op andere niveaus.

Richt je opmerkzaamheid een tijdje op deze overweging, dat maakt je ervan bewust hoe gedachten werken en wat je allemaal al hebt geschapen. Het zal jullie langzaamaan duidelijk worden dat jullie op die manier je eigen wereld hebben kunnen scheppen. Die woning was misschien van jou als jouw eigen resonantieveld iets anders zou uitstralen; namelijk het weten dat er voldoende geld voor de woning zou zijn omdat jij dit schept. Stel je in de geest gewoon voor hoe het is om in je droomwoning te zijn. Dit geeft de wens een energievonk die alles in werking kan zetten.

Neem slechte gedachten over dingen, mensen of gebeurtenissenbewust waar en bekijk waarom je daar slecht over denkt. Het is ook belangrijk om neutraal te denken. Nemen wij als voorbeeld het wereldgebeuren in wetenschap, politiek en milieu. Het ziet er op dit moment – en al langere tijd – zo uit alsof het overal borrelt. Er breken oorlogen uit, mensen worden verdreven, moeten het  leven laten.

Dit alles stemt je niet vrolijk. Ook als je in jezelf al gelijksoortige belevenissen hebt opgeslagen.Dit roept weer onaangename gevoelens en angsten op en trekt verkeerde gedachten naar je toe. Bekijk de gebeurtenissen neutraal en overdenk wat jij kunt doen om de wereld te verbeteren.

Misschien zit jij wel in een sleutelpositie in de wetenschap of in de politiek of in de gemeenteraad of sta je aan het hoofd van de familie. Daar kun je beginnen om veranderingen door te voeren.

Wees je anderszins bewust dat ook jij als enkele persoon voor de ontwikkeling van de Aarde belangrijk bent en begin bij jezelf om je te reinigen en zonder eigen drama’s en innerlijke oorlogen te zijn. Dit verandert het massabewustzijn.

Er is geen enkele reden om de explosieve situatie op Aarde als aanleiding te nemen om in een “hel, verdoemenis en wereldondergang”- stemming te vervallen. Het ‘slechte’ komt naar boven om opgehelderd en vrijgelaten te worden. De karmische imprints van de gebieden op Aarde, de landen en de steden, worden opgelost en vrijgelaten.

Dit is wat er momenteel op Aarde gebeurt!

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen