Kryon: Boodschap voor Augustus. De “Gouden Golf van Eenheid” 

Kryon: Boodschap voor Augustus.
De “Gouden Golf van Eenheid” 

31 juli 2015 / Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de maandelijkse boodschappen! Wat een zomer, hier hoog in het noorden! “Niets is wat het lijkt” zegt de geestelijke vriend steeds weer, en gelijk heeft hij! Op het ene moment schijnt de zon en zit men behaaglijk op een bank en geniet van de warmte die zich in je lichaam uitbreidt. Op het volgende moment trekken er wolken samen en kondigt de regen zich aan. Men kan zich bijna nergens zo op instellen, nietwaar?

Dit past ook goed bij wat er aan de buitenkant gebeurt, wat ons in de politiek en de wetenschap allemaal wordt opgediend. Ook hier kan men met de wijze ogen van Kryon naar kijken: alles wat in deze richting gebeurt, is niet wat het lijkt te zijn, en uiteindelijk vaag of onverstandig. Wie kijkt er werkelijk diep in het gebeuren van de Europese Euro-politiek? Men kan zich op heel veel informatie storten die ons wordt opgediend. Maar de ware achtergronden schijnen niet duidelijk te zijn, men kan hen alleen vermoeden. Welke politicus kan men werkelijk vertrouwen?

Niemand volledig! Men moet zich op zijn eigen roer en weten verlaten. Dit, hij, zij weet wat er aan de hand is en wat er gedaan moet worden.  Daarvan worden wij ons steeds meer bewust. Het is zeker goed om liefde en kracht naar die gebieden te sturen die onze hulp nodig hebben.

Ik weet zeker dat er in ons land ook vele mensen zijn die hulp nodig hebben. Of het nu financieel is of door opmerkzaamheid. Een goed woord, eens goed naar iemand luisteren, een knuffel, een klein gebaar van vriendschap, deze dingen zijn hier nodig.

Vlak om ons heen kunnen wij met deze dingen onze wereld en de hele wereld veranderen. Nu, meteen, hier en nu.

In die zin wens ik jullie nog een mooie zomer.

Hartelijke groeten,

Jullie,

Barbara Bessen

Kryon Channeling Augustus 2015 

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst, een vriend van de mensen.

Ik Ben een hoeder van de Kracht der Liefde. Ik Ben in mijn complete zin ook de magnetische meester. En is ben een bestuurder van de Goddelijke Kracht. Het is mij toegestaan om deze Liefde, deze oerkracht, te dirigeren, te sturen naar waar zij nodig is.

Laat mij dit wat nader toelichten. Alles is met alles verbonden, nietwaar? Dat is jullie bekend. Er is niets dat gescheiden is. Dit is onmogelijk. Wij, jullie en ik, zijn een. Ik ben mij daar altijd van bewust.

Bij jullie is dit meestal zo als jullie mediteren, als jullie al heler bezig zijn, en als jullie iets doen waar jullie helemaal in opgaan. Als jullie diep in je hart verankerd zijn, als jullie dagdromen, zijn jullie bewust in de energie van de schepping opgenomen.

Deze scheppingskracht, deze energie van Al Wat Is, noem ik graag de “Gouden Golf.” De Gouden Golf is de vorm en de kracht van de energie die nu gericht hier op deze planeet werkt. Hij komt uit het centrum van het melkwegstelsel.

Jullie zijn hier met een menselijk lichaam geïncarneerd en voelen daarmee de energie van Al Wat Is, ieder naar zijn eigen niveau.

Alle mensen hier op Aarde bevinden zich in deze energie, zwemmen er bijna in. Toch kan men zich in dit tijdraam, in deze kwaliteit van de Evolutie van de Aarde, nog sterker in en uit deze energie voeden. Alles wat is, gebeurt in het bewustzijn, met het bewustzijn. Met jullie bewustzijn regeren jullie je wereld. Jullie focussen je ergens op en zijn met hart en gedachten ergens op geconcentreerd. Als jullie dit doen, sturen jullie met de Goddelijke Kracht. Dit functioneert steeds beter, nietwaar?

Dit is een kosmische Wet. Als jullie je dit in je dagelijks leven steeds sterker bewust worden zullen jullie merken dat jullie anders leven. Jullie zullen zien en beleven dat er iets, een beetje, of veel, in jullie leven verandert. Natuurlijk nadat jullie je er een beeld van hebben gevormd dat jullie met focussen vast kunnen houden. Dit werkt steeds beter, nietwaar?  Vanaf een bepaalde bewustzijnsverwijding is het voor jullie mogelijk om met deze Scheppingskracht, de Gouden Golf, of hoe jullie hem ook willen noemen, misschien heel eenvoudig om ermee te scheppen, te werken, te veranderen.

In de kwantumfysica spreekt men van toekijkers. Jullie zijn de toekijkers. Wanneer jullie ook naar iets kijken, beïnvloeden jullie dit ook. Een voorbeeld om het beter te begrijpen: Als jullie iets overkomt, ervaren, dan hebben jullie de keuze om het goed of slecht te vinden. Jullie zullen aansluitend gedachtevormen in jezelf ontwikkelen.

Het is een waardering die jullie eraan toekennen. Jullie ordenen iets en daarmee bewerken jullie het. Een nauwkeuriger voorbeeld is: De zon schijnt en dat beoordelen jullie als lekker, warm, goed. Dan komen er wolken. Dit is jammer voor jullie, koel, jullie verwachten regen. Dit beoordelen jullie met gedachtevormen als slecht. Jullie ordenen de hele dag in tabellen. Daar staat boven geschreven: GOED en SLECHT en beide hebben vele varianten en nuances. Het is nu de kunst om je hiervan bewust te worden. Dit is niet eenvoudig, ik weet het.

Maar het verandert jullie leven en dat van anderen. Probeer eens door de dag heen bewust te zijn dat jullie denken en catalogiseren. Jullie zullen misschien lachen over wat er op zo’n dag allemaal door jullie wordt verwerkt. Zo scheppen jullie je eigen Universum.

Dingen die jullie als slecht voorkomen, schuiven jullie misschien van je af. Jullie laten die niet meer in je veld. Of jullie voeden hen weer met waarderingen, oordelen, zodat zij weer in lijn komen met jullie veld.

Het echt goede bericht is, dat jullie deze energie van Al Wat Is, behulpzaam kunnen laten zijn. Dit doet zij ook, en dit is de keerzijde van de medaille, als jullie je ervan bewustzijn waarover jullie oordelen.

Het is de beroemde Lemniscaat (een liggende 8, Henk), de lus die nooit eindigt als jullie hem niet bewust onderbreken. De energie van Al Wat Is, is een turbotransformator en tegelijkertijd een hefboom naar de Hogere Gebieden.

Stel je eens voor dat jullie in de herfst aan het strand gaan wandelen  en jullie doel een klein café is dat lekkere koeken verkoopt en een warme kop thee. Het is een zeer stormachtige dag, de wind blaast. Jullie ogen tranen en jullie komen niet zo goed vooruit omdat de wind een storm wordt.

Jullie rugzak wordt van je rug geblazen en met een windvlaag in de zee geblazen. Jullie muts waait ook weg. Jullie hebben geen zakdoek bij de hand  om je tranen weg te vegen en je geprikkelde neus te snuiten. Tot overmaat van ramp struikelen jullie ook nog over een grote schelp en vallen. Dan komt er ook nog mist op en jullie zien weinig. Het wordt steeds kouder. Jullie gaan op de tast, stapje voor stapje, langs het strand. Het doel, het café lijkt onbereikbaar. Jullie komen werkelijk aan je eigen grenzen.

Moeten jullie misschien omkeren? Dan zou de wind jullie duwen. Nu schijnt hij een barrière te zijn. Waar kiezen jullie voor? Dan komen jullie tot het inzicht dat het goed is om niet langer tegen de wind te vechten, je niet te ergeren over de verloren dingen, maar op je innerlijk IK te vertrouwen. Jullie ademen diep in je hart, ontspannen en laten alle oordelen en angsten los en gaan langzaam verder, ook met het Goddelijk Weten: ik zal veilig daar aankomen. En plotseling is de mist weg, de wind houdt op met blazen en het café is in zicht. Zo werkt de Gouden Golf als jullie begrijpen wat ik bedoel.

Nu, zijn jullie klaar voor verdere stappen? Ik beschreef dat het goed is om in jezelf naar oordelen te kijken. Het zeer goede bericht is dat de Gouden Golf beide is. Hij waait als een sterke wind, maar als jullie deze wind vertrouwen dan tilt hij jullie op en neemt in een klap veel dingen weg. Dingen waarvan jullie helemaal niets weten, die jullie in je “oordeel-laadje” hebben liggen en waar jullie je niet van bewust zijn.

Zo waait de Gouden Golf als men zich aan hem overgeeft, hij waait en waait en waait. Dit is het geschenk van de Hoogste Goddelijkheid aan de mensheid. Jullie moeten je alleen hiervan bewust zijn. Vele wegen van transformatie die jullie al heel lang bekend zijn, soorten therapieën, enzovoorts, zijn niet zozeer achterhaald, maar niet meer nodig.

De Gouden Golf, de Eenheid, is zogezegd een turbo-therapie, een storm van loslaten, als jullie begrijpen wat ik bedoel. Ik oordeel niet over jullie oude ideeën en voorstellingen van transformatiesoorten, ik wijs jullie alleen op iets nieuws dat veel effectiever is, niets kost en geen moeite kost om toe te passen. Men moet nergens heen gaan, alles gaat hier op dit moment van huis uit. Daar waar jullie nu zijn, liggen, staan, werkt de Gouden Golf van Eenheid. Wat jullie kunnen doen? Trek een denkbeeldige warme jas aan, zoals onze beschermeling aan het strand, en laat gewoon los, ontspan je. Laat de Goddelijke Kracht je van alles bevrijden dat in je systeem losgelaten dient te worden.

Dit kunnen ziektesymptomen zijn, angstgevoelens, dagelijkse zorgen waar jullie oplossingen voor zoeken, problemen met partners, en nog veel meer. De Gouden Golf, de Kracht van Eenheid, De Wijsheid van Liefde, want God is Liefde, weet wat jullie nu, op dit moment, nodig hebben. Hij zal jullie reinigen, optillen, jullie harten openen, jullie zalven met Goddelijke Lotion en jullie de ideeën of de synchronisaties in het dagelijks leven schenken die jullie leven in balans brengen.

“Wat zeg jij nu? Is het zo makkelijk?” Ja, zo makkelijk is het. Jullie moeten er alleen op vertrouwen dat het zo is. Natuurlijk is het als de weg aan het strand of kan het zo zijn dat de Goddelijke Wind jullie de muts van het hoofd waait. Zijn jullie het hiermee eens? Wat is bij jullie de muts? Zijn jullie bereid om je rugzak in de zee te laten waaien? Dit zijn de vragen die jullie voorheen lieten twijfelen.

Ik weet zeker dat jullie niet twijfelen aan de werking van de Goddelijke Kracht, maar jullie zijn wel bang dat je leven op zijn kop wordt gezet. Of vragen jullie je af of het wel zo makkelijk is om “zonder muts” te leven. Hebben jullie misschien nog meer drama’s en gebeurtenissen nodig van jullie GOED en SLECHT-lijst?

Hoe dan ook: jullie beslissen wat de Gouden Golf nu voor jullie mag betekenen. Zijn jullie hier klaar voor?

Ik Ben in diepe liefde en verbondenheid.

Kryon

Ontvangen door Barbara Bessen in juli 2015. Deze tekst kan vrij gebruikt worden. Veranderingen zijn niet toegestaan.