Kryon-Channeling: De Reis naar Huis.

Kryon:
De Reis naar Huis

Door Barbara Bessen / 1 september 2023
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de maandelijkse boodschappen!

Het weer is als de energie die zich op dit moment heel anders in en om ons heen tot uiting brengt. Uitspraken van de spirituele entiteit Kryon blijven in mijn gedachten opkomen. Hij die vele jaren geleden alles beschreef wat nu wordt versterkt: Sterke stromen van hoog vibrerende energie (dat is een menselijke terminologie) bereiken de Aarde. Dit wordt door ons sterk gevoeld omdat het magnetische raster van de Aarde al lange tijd aan het verzwakken is (in sommige delen van de Aarde is het nauwelijks aanwezig). De hoge frequentie van het goddelijke bereikt ons nu directer. Dit houdt op zijn beurt in (afhankelijk van de persoonlijke toestand en het inprenting van oude patronen) dat we ons verheven en geweldig voelen. Of dat deze hoge kracht alles naar boven brengt wat we nog niet hebben losgelaten van het oude spul dat ons vormt. Dit kan van dag tot dag variëren. Kortom, Kryon zei toen al: Wij zijn heel sterk aan het transformeren. Daarom is het zo belangrijk om goed verbonden te zijn met onze innerlijke goddelijke kern, het Hogere Zelf. Er is het laadstation, het healing-centrum, het laboratoriumstation, het goddelijke bed, wat je maar wenst. Het gaat er niet alleen om jezelf toe te staan stil te zijn, maar het uitlijnen van de antenne met het goddelijke is het belangrijkste. Het beste van alles is dat we ons ervan bewust zijn dat wij het zijn en luisteren naar wat we tegen elkaar willen zeggen!

Ik wens je veel vreugde met Kryon. Het is geweldig om de boodschappen en energiepakketjes ervan te horen, te voelen en je erin te wentelen.

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen

Kryon-Channeling:
De Reis naar Huis.

Gegroet lieve vrienden, ik ben Kryon van Magnetische Dienst. Na al die jaren denken sommige zoekers dat ik geen dienst meer heb, dat ik het aardse rijk heb verlaten. Ik ben het er graag mee oneens. Ik ben er nog steeds voor iedereen die mijn hulp en informatie nodig heeft. Het zou geen zin hebben als ik hier nu niet was, in de hoogtijdagen of het einde der tijden van de verandering van de Aarde en de mens. Of? Sluit even je ogen en laat wat je raakt nu bezinken. Voel de kracht die ik met mij meebreng. Of je het nu goddelijke of kosmische, galactische afhaalrestaurants wilt noemen, het is zeker post van thuis. Ik breng energieke post van echt thuis. voel je ze Kun jij ze lezen met je Goddelijke Kern? Het bericht heeft veel inhoud. Het is niet alleen informatie die mensen graag zouden willen hebben. De meeste vragen zijn waarschijnlijk: wat nu? Zullen de financiële markten instorten? Zullen er binnenkort geen dollars meer zijn? Hoe zit het met de euro? Als ik persoonlijk besluit om verder te gaan, hoe zit het dan met mijn gezin? Hoe is de beklimming? Zijn de werelden gesplitst of zijn er twee tijdlijnen?

Eigenlijk kent ieder van jullie de antwoorden op al deze menselijke vragen in jezelf. Dit is overigens niet de eerste keer dat de meesten van jullie een planeet zien opstijgen. Ruim de helft van de ontwaakten die weten wat hier gebeurt, kwam om te dienen, om anderen te helpen het te begrijpen. Omdat, zoals vaak is gemeld, veel van de oude zielen slapen. Oude zielen zijn degenen die hier al heel lang ronddraaien en de cyclus van wedergeboorte ervaren. Ze slapen vast, sommigen nog, en willen gewoon met rust gelaten worden.

Binnenin jezelf weet je hoe de ascensie werkt, de scheiding van werelden, het diepe type transformatie dat nu plaatsvindt. Ieder van jullie kan verbinding maken met je eigen Hogere Zelf, de Gouden Engel, en alle vragen die je hebt beantwoorden. Eigenlijk ben jij het zelf die het allemaal uitlegt. Dit soort communicatie erkent het goddelijke in jezelf. Deze erkenning is de belangrijke stap op weg naar het huwelijk. Dit huwelijk impliceert het samensmelten van je vrouwelijke en mannelijke kanten. Zo wordt het pad naar je ware God ingeleid. De schepper die jij bent, realiseert zich langzaam zijn ware essentie, zijn wezen, wat het werkelijk is. Het is vaak moeilijk voor mensen om zichzelf te herkennen. Ze identificeerden zichzelf als mens. Ze raakten besmet, ze brachten hun godheid in een diepe slaap. Deze avontuurlijke reis over de aarde is iets heel bijzonders. Zo is het je vroeger geleerd. En het is avontuurlijk om daarheen te gaan incarneren.

Er zijn nu dus twee soorten mensen die verder willen. De oude zielen en de tijdreizigers die hier kwamen om iedereen wakker te maken die er klaar voor was (zijn). Er moet ook worden vermeld dat deze tijdreizigers als bakens zijn die op anderen schijnen. En – tot groot ongenoegen van de pas ontwaakten – staan ​​vuurtorens nooit bij elkaar. Iedereen heeft dus te maken met het zoeken naar het goddelijke, de gouden engel in zichzelf.

Nu is de tijd van het ware besef dat jij deze Gouden Engel bent. Dat je jezelf vaak post stuurde vanuit huis. Dit bericht kwam tot stand door bijzondere ontmoetingen, wonderbaarlijke genezingen en vaak heel subtiel via je intuïtie. Die antenne die je vertelt wat je moet doen in het leven.

Wie deze antenne gebruikt, die ook luistert naar de stille stem van binnen en deze via interne communicatie zelfs uitbreidt, heeft geen krant nodig, geen hulp bij de oriëntatie. Je weet altijd wat je moet doen en wat niet. Deze boodschap is niet nieuw, maar wordt steeds belangrijker. Deze verbinding zal uw oriëntatie in de nabije toekomst zijn. Het uiterlijke leven wordt nog turbulenter, ook omdat veel mensen beseffen dat ze bedrogen zijn of beseffen dat hun leven niet van binnenuit maar van buitenaf wordt gevormd. Veel mensen zullen zich hiervan bewust worden en hun reacties zullen tot veel externe veranderingen leiden. Ze kunnen beide kanten op. Wat moet je nu doen, Kryon? Vraag je mij.

Vergeet niet wie je bent Realiseer je dat jij de God bent die je altijd hebt gezocht. Jij bent de innerlijke, warme stem, jij bent het vertrouwen dat je bereikt als je in een slecht humeur bent. Jij bent het toevluchtsoord waarvan je vaak wenste dat je het had. Jij bent de JIJ die je zo vaak wenste dat je was. Nu staat de reis naar huis op een kruispunt. Nu kunt u alles wat u in uw leven beweegt loslaten en ontdekken wat uw innerlijke leiding u biedt. En sommige dingen die in je opkomen of als antwoord op je vraag, iets geks zeggen over wat je moet doen. Dromen die je vaak had maar weggooide omdat ze te stoutmoedig leken. De energie, de helderheid en de moed ervoor zouden nu aan het licht komen in deze tijd van verandering. Er is niets dat niet mogelijk is. Anders zouden er geen gedachten of ideeën voor zijn.

Degenen onder jullie die hier als dienaren zijn gekomen, zullen hun post van thuis aantreffen vanaf verre planeten of ruimteschepen die al lange tijd langs de baan van de Aarde cirkelen. Misschien ben jij de genetische ingenieur, de biofysicus, de energie-expert, die hier nu bewuster wordt ingezet. Misschien kom je vanuit huis met ideeën die je in je werk of privé kunt gebruiken. Alle wensen voor een nieuwe Aarde staan ​​klaar om gerealiseerd te worden.

Laat me je vertellen dat ascensie op verschillende manieren plaatsvindt. Er zijn de mensen die jarenlang individueel de trillingsniveaus hebben veranderd na de Harmonische Convergentie in 1987. Ook hebben reizigers soms hun dienst beëindigd en zijn weer vertrokken. Nu houden sommige dienaren en ook geïncarneerde Opgestegen Meesters zich aan wat wij het raster noemen dat zich zachtjes over de aarde uitstrekt en degenen helpt die naar een hogere frequentie willen gaan. Er zal geen totale collectieve ascensie plaatsvinden. Te veel mensen die nog slapen of hier nog niet zo lang spelen, willen de zeer technische tijdlijn gebruiken. Dat is hun recht. De volgende mogelijkheid tot verandering zal zich voor hen voordoen. Maak je niet zoveel zorgen over wat er zal gebeuren. Wees goed verankerd in jezelf en luister altijd naar binnen naar wat je tegen jezelf zegt. Wat moet ik doen? HIJ/ZIJ/HET weet het. Dit is het gouden pad van de reis van de liefde naar huis. Creëer hier je leven van, je binnenkant, wat er ook buiten gebeurt. De route krijg je altijd vanuit je innerlijke bron, vanuit je Gouden Engel.

En ik kan je vertellen: de reis naar huis is voor iedereen anders. Sommigen van jullie zullen echte kwantumsprongen maken als je hier afstudeert. Je slaat een paar niveaus over om misschien verliefd te worden op de Gouden Engel en HEM/ZIJ/HET te zijn. Anderen kiezen voor verdere avonturen in een fysiek lichaam van welk frequentietype dan ook.

Nog een praktische tip: Op de terugreis is niets bijzonders nodig. De reis naar huis verloopt zonder plan, je hebt geen kompas, mobiele telefoon, boeken, goeroe nodig. Alles wat je nodig hebt ben jij, het is alles in één en gebeurt vanuit het hier en nu. Trouwens: jij – zoals je werkelijk bent – zou je lichaam kunnen opwarmen als je het koud hebt.

Je zou je kunnen voeden met prana. Je kon telepathisch met iedereen communiceren. Je zou jezelf kunnen genezen en nog veel meer.

Ik hoop dat ik je nieuwsgierig(er) heb gemaakt!

Natuurlijk is onze ontmoeting een gelegenheid om mij om energetische verduidelijking te vragen, een beetje bij mij te blijven en/of mij vragen te stellen. Het liefst beantwoord ik vragen die jou persoonlijk aangaan!

Ik Ben in diepe liefde en verbinding.

Kryon

Kantoor Barbara Bessen,
Großer Burstah 44,
20457 Hamburg
info@barbara-bessen.com
www.barbara-bessen.com