Kryon: Contact met de geestelijke wereld.

Kryon

Contact met de geestelijke wereld.

Barbara Bessen

23 november 2012.
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

 

Zijn jullie bereid om een volgende stap te doen? Goed, ga dan weer naar de weide en neem plaats op de bank waarop je al eerder hebt plaatsgenomen. Wees helemaal aanwezig op de bank en voel hem met je handen waardoor je weet hoe hij eruit ziet en bekijk je omgeving en geniet van dit reisje.

Je neemt nu waar dat er een gestalte nadert. Dit wezen is een van de meester-geestelijke leiders. Het kan mannelijk of vrouwelijk toeschijnen. Natuurlijk zijn in ons, in de geestelijke wezens, deze delen verenigd. Desondanks kunnen wij ons in de ene of in de andere vorm laten zien, zoals dit goed voor jullie is. In de huidige tijd presenteren vele wezens zich in de vrouwelijke vorm omdat dit voor de Aarde en jullie heel belangrijk is.

Neem je bezoeker intensief waar, betast hem als je dit wilt, hij heeft er niets op tegen.

Laat je begroeten en ga dan in stilte, open bewust je hart en concentreer je op het hart van degene die tegenover je staat zodat er een verbinding tussen jullie ontstaat die als een gouden band is.

Merk deze band op en open je voor een voor een boodschap. Je gast zal je willen zeggen wie hij is, hoe zijn vibratienaam is en hoe hij aangesproken wil worden. De naam komt als een gedachtestroom als een gevoel naar je toe.

Dit is de kunst waardoor een directe communicatie functioneert.

Daar kunnen dan de eerste twijfels opkomen. Misschien denk je dat wat je hebt ontvangen, je eigen gedachten zijn. Vraag nogmaals of je het goed hebt begrepen. De bevestiging komt misschien met een knikken van je overbuurman. Deze ontmoeting zou je met vol vertrouwen en overgave moeten beleven.

Je bent hier bij het oefenen in een beschermde ruimte. Wij leiden jou en stabiliseren de verbinding.

Stel nu een vraag aan jouw geestelijke leider of leidster. Stel deze vraag en laat dan los en concentreer je je weer op zijn/haar hart en het antwoord zal stromen. Het kan ook zijn dat het antwoord er al is voordat de vraag is gesteld. Dit is een interdimensionaal concept/ Ik laat jou nu een beetje experimenteren.

Heb vertrouwen in de boodschappen, ik, Kryon, ben bij je!

De eerste stap is nu gezet. De verbinding stabiliseert jou door het vele oefenen. Ga steeds weer en op alle delen van de dag in deze verbinding. Ook in de middagpauze is het mogelijk. Bedenk dat het niet meer de tijd is van het oefenen in een stil kamertje. De energieën van de planeten verhogen zich, net zoals die van jou – steeds verder.

Het is overal mogelijk om contact met de geestelijke wereld te hebben. Als je stabiel bent in het communiceren kun je overal een gesprek voeren zonder in meditatie te zijn. Je bent zogezegd in een voortdurende meditatie, steeds Goddelijk in verbinding. Bij het schoonmaken van groenten, bij het fietsen, ook bij de tandarts (zelfs zeer aan te bevelen) is deze verbinding mogelijk.

Op deze weide hoef jij je geen zorgen meer te maken want jouw helpers zijn er altijd. Zij kunnen je erbij inspireren het passende te doen of jou steunen bij jouw reinigingswerk en je motiveren. Is dit niet een prachtig stuk gereedschap van de nieuwe energie? Je hoeft het alleen nog maar te gebruiken.

Veel vreugde bij jouw ervaringen!

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen