Kryon: De andere Jij’s – Deel 3

Kryon: De andere Jij’s – Deel 3

Gechanneld door: Barbara Bessen

3 mei 2013
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

 

Ook jullie zijn gevallen engelen. Het verheugt mij buitengewoon om jullie erbij behulpzaam te zijn om te herkennen wie jullie zijn.

Ik Ben Kryon van de magnetische dienst die tot taak heeft om alle “gevallen engelen” de hand te reiken en hen op een gouden troon te zetten en hun verkreukelde vleugels weer glad te strijken. Dit is nu daarvoor de geschikte tijd!

“Wat verandert er nu bij ons, Kryon, als al die delen weer naar ons toekomen?”

vragen jullie misschien. Het is een energetisch proces dat uiterlijk gezien, niet herkenbaar is. Jullie merken het misschien doordat je onwel bent of moe en door kwalen die de nieuwe weg van de Aarde met zich meebrengt. Vaak gebeuren deze dingen in de nacht of in fasen met kleinere ziekten of in bewust gekozen rustpauzen.

Jullie verbinding met andere delen biedt jullie een prachtige mogelijkheid om de kwaliteiten van andere Jij’s in je leven op te nemen.

Ik kan jullie dit niet vaak genoeg vertellen: Jullie hebben alle kwaliteiten en al het kunnen in jullie. Als jullie zeggen dat jullie enkele dingen niet kunnen, omdat het jullie niet is gegeven, dan is dit niet meer correct. Voor jullie is alles mogelijk. Alles wat jullie hart begeert, kunnen jullie. Werkelijk, geloof mij, jullie zijn snel weer helemaal compleet en op een zeer hoog niveau waren jullie het de hele tijd, jullie zijn alleen niet aan al je vaardigheden toegekomen.

Het speelplan van de dualiteit heeft dit verhinderd. Dat is nu voorbij. Herinner je deze woordenals jullie weer iets willen doen en van tevoren denken: “Dat kan ik zowiezo niet, daar hoef ik niet eens aan te beginnen. Dat kan ik niet, dat kunnen anderen veel beter!”

Laat die begrenzing vallen, heb goede moed en vraag je andere delen of je Hoger Zelf om jullie alle kwaliteiten die jullie nu nodig hebben, ter beschikking te stellen. Als jullie je helemaal in je hart concentreren, zal deze coup jullie lukken. Dat beloof ik jullie!

Sluit nu je ogen, wij zullen eens gaan kijken naar jullie andere Jij’s. Zijn jullie bereid om jezelf multidimensionaal te zien? Goed, stel je dan voor je innerlijk oog je eigen gestalte voor als omtrek voor. Om deze gestalte heen is er een groter veld, jullie aura. Laat dit aura voor jullie zichtbaar worden.

Dit kan enkele minuten duren. Misschien nemen jullie in je aura kleuren waar. Blijf hier even naar kijken. Jullie zullen vaststellen dat je aura niet statisch , maar zeer actief is. Het is een pulserend magneetveld.

Nu zullen jullie merken dat er in je veld verschillende bijzondere punten zijn. Zij zijn als kleine kogeltjes die zich daar speels bewegen. Zij doen dit alleen voor jullie, om jullie te tonen hoe levendig jullie zijn en dat jullie nooit alleen zijn.

Wat daar als kogeltjes beweegt, zijn jullie andere delen. Deels als helpers omdat zij niet geïncarneerd zijn, deels als degenen die alweer geïncarneerd zijn.

Waarschijnlijk hebben jullie, zoals de meesten die in dit spelsysteem komen, in totaal twaalf delen.Enkelen van de elf anderen zijn zeker al bij jullie als jullie deze regels lezen. Concentreer je nu op een kogel en vraag hem om zich voor je innerlijk oog te tonen, zich groter te maken zodat jullie hem goed kunnen herkennen. Misschien staat er een middeleeuwse bard voor je die graagt zingt en tot dansen stimuleert. Deze kwaliteit zou meer in jullie leven moeten komen. Neem contact op met deze bard en geniet van de ontmoeting.

Blijf zolang je dit prettig vindt in deze ontmoeting. Spreek met hem en heet dit deel van jullie hartelijk welkom.

Misschien hebben jullie zin om de andere Jij’s ook te begroeten en hun kwaliteiten te leren kennen. Ten slotte waren deze aspecten van jullie Zijn en hun kwaliteiten er altijd. Het Hoger Zelf heeft de touwtjes in handen en gaf jullie als het mogelijk was een stukje daarvan in jullie energieveld, als dit geschikt was. Nu is het een andere tijd,

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen