Kryon: De andere Jij’s – Deel 4

Kryon: De andere Jij’s – Deel 4

Gechanneld door: Barbara Bessen

10 mei 2013
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

 

„Denk niet als een mens“, zou ik jullie nog op het hart willen drukken. Dit mag jullie allemaal ongewoon lijken, maar het is toch de Goddelijke waarheid. Misschien kunnen jullie dit niet met iedereen bespreken of delen, maar toch blijft de waarheid de waarheid.

Een oefening voor jullie.

De zin van deze integratie is dat jullie vanaf nu bewuster en je kwaliteiten kennend in jullie leven zullen handelen. Wees je van jullie groeiende kwaliteiten bewust. Jullie Hoger Zelf, jullie Gouden Engelzal er stap voor stap zorg voor dragen dat alle delen in jullie bewust voor jullie toegankelijk zijn.

Dit moet altijd door innerlijk kijken zijn. Het gaat eigenlijk automatisch. Het gaat net als bij alle andere oefeningen in dit boek: Hoe meer jullie je van enige feiten bewust zijn, des te beter kunnen jullie de inhoud van de oefening in je opnemen en in je dagelijks leven inzetten. Jullie verstand leert daarmee om te gaan en herkent dat het tijd is om op de Goddelijke Geest te gaan leunen.

Ik wil jullie er nog op wijzen dat jullie bij alle geestelijke oefeningen de Aarde en haar toebehoren niet vergeten. Misschien inspireren de delen als de bard of de danseres jullie om buiten in de natuur te zingen of te dansen. Dat is zeker een goed idee!

Verdere oefeningen

Jullie kunnen het Geheel ook anders aangaan: In een situatie waarin jullie merken dat jullie niet zo zouden willen reageren als jullie dit normaal doen, vraag dan een ander deel van jullie of het Hoger Zelf om in te springen. Haal een paar maal diep adem en wacht er gelaten op hoe jullie anders reageren. Dit kan bij een zakelijk gesprek zijn, bij het telefoneren met een vriend of bij het inkopen doen.

Misschien valt een bezoek aan de dokter waarover jullie je zorgen hebben gemaakt,  je dan ook  makkelijker.

Hoe zou het zijn als jullie de schilder in jezelf eens zouden vragen om samen met jullie een tekening te maken? Neem een blad papier en een pen in je hand, adem een paar maal diep, concentreer je op je hart en vraag er met reine intentie om dat jullie, je innerlijke schilder en jij, samen een tekening maken.

Jullie zullen versteld staan, daarvan ben ik zeker, wat voor heerlijk werk jullie samen hebben gemaakt. Waarschijnlijk komt er iets heel anders uit dan jullie hadden verwacht.

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen