Kryon: De andere Jij’s – Deel 5

Kryon: De andere Jij’s – Deel 5

Gechanneld door: Barbara Bessen

17 mei 2013
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

 

Barbara’s persoonlijke ervaringen.

Ik kan mij niet meer herinneren hoe het kwam, maar ik heb altijd het gevoel gehad dat ik niet kon zingen. Een lerares ergerde zich eens aan mij omdat ik kletste of weer eens te laat op de les kwam en keurde mij daardoor af. Ik hoorde voortaan niet tot haar lievelingen en werd niet meer bijzonder gemotiveerd om te zingen. Ik kon mij de noten niet meer herinneren; ik was niet meer geconcentreerd. Kortom: ik had met zingen eerder een bescheiden verhouding.

Kryon monterde mij  direct bij het begin van onze verbinding op door mij te vertellen mijn stem meer expressie te geven en dat dit ook belangrijk was voor ons gezamenlijk werk. In de kopstem zit nog iets dat losgelaten wilde worden. En dit was door vele tonen en door zingen goed op te lossen. Ik zing nu met behulp van mijn innerlijke zanger graag voor mijzelf.

Ik toon (tonen zingen) voor elke grotere channeling en merk daarbij dat al mijn chakra’s zich ontspannen en wijd openen, de energie stroomt beter.

Een van mijn zieldelen, een sjamane die lang op Venus incarneerde, leidde mij ertoe om mij vrijer te bewegen en de kracht van kleuren te benutten, ook in de vorm van kleding. Op een keer inspireerde zij mij om een sofa kussen opnieuw te bekleden. De kleur oranje zou mij nu goed doen.

Sinds die tijd hul ik mij graag in oranje als ik een beetje op de sofa droom, nadenk of wil communiceren.

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen