Kryon: De Goddelijke Weg /11 Een cursus in Liefde – Boek 2

Kryon: De Goddelijke Weg /11

Een cursus in Liefde – Boek 2

Gechanneld door: Barbara Bessen

13 februari 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De Universele Geest – De Bron van alle Zijn. Deel 8.

De ontmoeting met een hoger wezen uit het Centrale Universum zal misschien nooit meer zo intensief zijn zoals nu met de Kryon-energie. Ik heb jullie zogezegd een platform gegeven voor deze belevenis. Dit geldt overigens voor alle geestelijke activiteiten. Er zijn altijd uren waarin jullie niet zo goed in de Goddelijke energie zijn.

Dat hangt niet altijd van jullie af want het heeft ook te maken met factoren en storingen van buitenaf. In zulke uren kunnen jullie in dit boek duiken. Dat is een fenomeen, nietwaar? Jullie slaan dit boek op en dan zijn jullie al met mij in de Goddelijke energie verbonden.

Eigenlijk hoeven jullie alleen maar aan mij te denken. Maar het duiken in het aura van een boek is intensiever.

Dat is een interdimensionaal concept. Kijk, ik weet wie deze regels lezen. Ik ken jullie, ik weet precies wanneer jullie dit boek pakken. Of het de eerste keer of een herhaling is. Ik weet het en voeg er dan nog een een toefje Kryon/Bron-energie aan toe, waardoor jullie als volgende stap nog dieper kunnen duiken.

Analyseer het niet, vertrouw gewoon! Ooit zullen jullie je interesse voor het wetenschappelijk aspect van de kwantumfysica ontdekken, misschien om uiterlijke bewijzen te vinden over hoe de schepping functioneert of om het spannende verhaal van God nog dieper te belichten. Hier houden wij ons bezig met de praktische kant van de kwantumfysica. Jullie beginnen niet, zoals zo vaak, met de theorie maar meteen met de praktijk.

Het Centrale Universum schept zich steeds opnieuw, het is doorlopend in actie. Scheppingen worden veranderd en breiden zich uit. Het Centrale Universum breidde zich uit en schiep dochter universums. Daarvan zijn er vele en er komen steeds nieuwe bij.

De Bron schiep ook bewustzijnsstructuren die op hun beurt zelfstandig vanuit de Goddelijke kracht schiepen.

Hoe zou het zijn als jullie je zouden voorstellen dat jullie mogelijk wezens zijn die door een Hoger Wezen zijn geschapen,  dat in naam van de Bron schiep? Misschien hebben jullie dan op een ander niveau ook met de Goddelijke energie geschapen? Ik geef jullie graag denkstootjes die in jullie werken en jullie voortduwen naar verdere gedachtekringen en herkenningen.

Door deze manier te combineren verwijden jullie je bewustzijn. Ik vermijd bewust het woord Denken. Want denken is met het aardse verstand verbonden. Ik zou willen dat jullie deze wijder makende verbinding met je harten maken.

En dat gebeurt er als jullie je voor Goddelijke energie openen die nu in jullie veld stroomt. Leun even achterover en laat alles op je inwerken en geniet van de Liefde die jullie vervult.

Ik wens jullie veel vreugde met Kryon!

Jullie, Barbara Bessen