Kryon: De Goddelijke Weg /21

Kryon: De Goddelijke Weg  /21

Gechanneld door: Barbara Bessen

21 mei 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De Universele Geest – De Bron van alle Zijn – Deel 14

De Nieuwe Weg van de Aarde – Sanat Kumara spreekt:

Lieve vrienden, het is een ontplofbare tijd die nu afloopt, het is de tijd waar jullie lang op hebben gewacht. Daarom zijn jullie hier. Jullie zijn waarlijk systeembrekers en het is belangrijk dat jullie dit ook in je eigen leven blijven doen, Verbreek alle ketenen en leg het boetekleed af. Er is geen tijd meer te verliezen. Waar wachten jullie op? Wij staan naast jullie en wij helpen waar wij dat kunnen.

Kijk, alle acties die wij met jullie samen ondernemen, zijn het jullie seminars die jullie houden, zijn het handelingen in de tuin, of waar ook ter werelden die jullie betitelen als ‘energie verankeren’ zijn activiteiten om de Aarde te veranderen. Hetzelfde geldt voor het omzetten van nieuwe ideeën, voor de politiek, wetenschap op sociaal gebied en andere terreinen.

Ook bij persoonlijke veranderingen zijn wij er altijd om te helpen. Dat zijn jullie je vaak niet bewust. Jullie voelen je soms alleen en denken: “Hoe moet ik dat allemaal doen? Ik ben ook maar een mens.” Helemaal fout. Wij zijn er om te helpen bij de vaak niet spectaculaire stappen die zich dan als superstappen ontpoppen. Bij vele stappen herkennen jullie pas achteraf wat zij betekenen. Door ons geïnspireerd doen jullie vaak instinctief iets geks.

Soms zijn jullie argeloos en doen jullie het gewoon. En soms vragen jullie later pas dingen af. Soms, en dat is nog gekker, was jullie actie maar een klein stukje in een heel grote puzzel die nu compleet is. Jullie kleine daad was het laatste stukje en heeft het spel ten einde gebracht. Ja, zulke wonderlijke wezens zijn jullie.

Hartelijk gefeliciteerd met jullie beslissing om nog een tijdje op Aarde te blijven en te dienen. Jullie hadden bijna allemaal het idee om de Aarde te verlatenomdat het te zwaar leek om je ontwikkeling op Aarde te verdragen. Of omdat jullie geloofden dat jullie je contract hadden vervuld. Kryon beschrijft het vaak zo duidelijk: Jullie hebben verschillende levens in een leven.

Jullie beëindigen een incarnatie en gaan gewoon naar de volgende, zonder de Aarde te verlaten. Sommigen van jullie hebben je voor de tijd op Aarde voorgenomen om veel op te lossen.

Toen bleek het zwaarder dan gedacht en toen was de gedachte er al om dit leven op normale wijze via de dood te beëindigen.

Hoe mooi, dat jullie zijn gebleven. Ik mag jullie verklappen dat de jullie het moeilijkste hebben gehad, Al kan het nog zo zwaar zijn, jullie zullen voorlopig blijven. Of jullie dan de Aarde door dood verlaten of op een andere manier doorgaan, is jullie persoonlijke beslissing. Weet dat niemand van ons jullie daarom veroordeelt. Jullie en je Hoger Zelf zijn meester van jullie levens. Jullie bepalen hoe het voor jullie verdergaat.

Ik kan jullie verzekeren dat de komende jaren voor allen hier op de planeet niet makkelijk zullen zijn. Daarmee wil ik jullie geen angst aanpraten. Als jullie helemaal bij jezelf blijven, je steeds meer op je Hoger Zelf verlaten en hem toestaan jullie te leiden zullen jullie steeds op de juiste tijd op de juiste plaats zijn om te doen wat er gedaan moet worden.

Jullie zullen het weten en jullie zullen het doen. Zoals zo vaak doen jullie dan iets zonder echt te overleggen. “Het” heeft het al voor jullie gedacht. Jullie zijn dan direct met de Goddelijkheid verbonden en doen het juiste. Misschien zijn jullie anderen behulpzaam om ook stabiel te zijn. Of zijn jullie bezig om nieuwe ideeën en strategieën te bedenken voor stappen die voor de nieuwe Aarde gelden. Misschien helpen jullie ook in crisisgebieden die door reinigingsscenario’s van Moeder aarde zijn verwoest. Jullie zullen het juiste doen. Ik weet het!

Ik wens jullie veel vreugde met Kryon!

Jullie, Barbara Bessen