Kryon: De Goddelijke Weg /30

Kryon: De Goddelijke Weg /30

Gechanneld door: Barbara Bessen

29 augustus 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

 

De Universele Geest – De Bron van alle Zijn.

Jullie Goddelijke Plan – Aarde-magneetraster.

De Kryongroep richtte het Aarde-magneetraster opnieuw in zodat de energie van jullie Hoger Zelf weer opnieuw met jullie kan resoneren.

Dit is de fysieke basis. Jullie worden nu opgeroepen om met zuivere intentie de volgende stappen naar de vereniging te zetten. Hoe meer mensen deze weg gaan, des te meer kan het kristallijnen raster om de Aarde zich vernetten en uitbreiden.

Het kristallijnen raster is de Christusenergie die in ieder mens door het Hoger Zelf is verankerd. Als het vrijgelegd wordt en de mens daarmee in resonantie gaat, wordt dit kristallijnen raster, het Christusnet, steeds meer om de Aarde heen geweven. Willen jullie doorgaan met pionier te zijn en deze heerlijke taak steunen? Jullie worden geëerd en geliefd voor jullie dienstverlening!

Een oefening voor jullie

Misschien willen jullie graag het bovenstaande in een oefening uitbreiden?

Visualiseer jouw veld en sluit je ogen.

Ik help jullie om de contouren van je lichaam en het veld eromheen te visualiseren.

Probeer het net zolang tot je het helder ziet. Jullie kunnen echt geloven dat ik jullie daarbij help. Ik stuur jullie, vertrouw hierop. Ik zeg dit omdat ik enige twijfel bemerk!

Ga nu een beetje op afstand van jezelf en visualiseer over jezelf en de Aarde. Om de Aarde heen zien jullie een elektromagnetisch raster. Ik laat het jullie zo zien dat jullie het goed kunnen bekijken. En kijk nu hoe jullie veld zich met dit magneetveld verbindt. Zij voegen zich heel harmonisch samen, nietwaar? Nu zijn jullie helemaal in harmonie.

Zijn jullie niet in harmonie, dan is jullie veld niet in resonantie met met het groter raster. Dan kan jullie Hoger Zelf niet zo goed bij  jullie doorkomen. Bemerk nu de harmonie met je Goddelijke kern. Blijf een beetje in deze oefening en bemerk de verbinding met de Aarde en met Al Wat Is.

Barbara’s persoonlijke ervaringen

Ik was eens in een esoterische boekwinkel die juist een aurafotograaf op bezoek had. Wij deden een klein experiment. Eerst liet ik mij fotograferen zoals ik ben. Daarna verbond ik mij intensief met Kryon en werd weer gefotografeerd. Dit was een kleurrijke vergelijking. Ik ben, als ik met Kryon werk, helemaal in het blauw gehuld en aan de rand is veel licht. Kryon beschrijft de kleur van zijn herkomst als aqua-zilver-blauw. “Koper/oranje is de dienst-kleur” vertelde hij mij glimlachend verder.

Dit heeft met magnetisme te maken. De Kryongroep zijn meesters in dienstverlening met magnetisme.

Verdere aurafoto’s heb ik  voor een intensieve tweedaagse channeling gemaakt.

Voor het channelen was ik weer in dit heerlijke blauw. Na de gebeurtenis en de vele channelings waren de kleuren zeer zwak en wegvloeiend. Op mijn vraag antwoordde Kryon dat ik met dit chaanelen veel van mijzelf moet geven. De energie sterkt mij weliswaar zeer, dat merk ik ook steeds tijdens de seminars, maar het channelen vraagt ook veel kracht van mij. Daarom heb ik achteraf altijd een tijdje nodig in stilte en rust. Ik word dan weer opgeladen, zo ervaar ik dit.

Ik wens jullie veel vreugde met Kryon!

Jullie,

Barbara Bessen