Kryon: De Goddelijke Weg /42

Kryon:
De Goddelijke Weg /42

Gechanneld door: Barbara Bessen

16 januari 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

 

De Universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 42.

Je Gouden Engel, je Gouden Bewustzijn – deel 5.

Als jullie de status van versmelting steeds mee toelaten dan heffen jullie je ook boven het dualistische speelveld van de Aarde en het drukkende massabewustzijn uit. Dat is jullie vrije wil die jullie nog ter beschikking staat.

Jullie herkennen de illusie en kiezen voor de Eenheid. Vanuit de hogere niveaus handelen jullie dan niet illusionair. Drama’s hebben geen invloed meer op jullie. De liefde is helemaal en volledig in jullie wezen opgenomen en jullie handelen alleen nog maar vanuit Liefde.

De mensen op Aarde staan middenin een sterk proces van loslaten. Niet iedereen is zich hiervan bewust. Als jullie dit lezen hebben jullie de mogelijkheid om werkelijk een voorloper voor anderen te zijn waardoor zij ook de Weg van Bevrijding kunnen gaan. Jullie willen graag terug in de Eenheid en dit is eervol en geliefd en het gaat boven de versmelting met jullie Hoger Zelf uit.

Degene waarbij dit nog niet lukt wordt ook geëerd en geliefd.Hij of zij zal het op een ander moment in de tijd lukken. Wees ervan verzekerd, het zal iedereen lukken. Jullie lopen als pioniers echter voorop en mijn steun hebben jullie.

Deze versmelting is een proces waarmee jullie Hoger Zelf, jullie Gouden Engel, beter bij jullie kan doorkomen en daarom werken jullie met ons aan jullie opheldering. Het is jullie doel om energetisch helder te worden en oude imprints los te laten. Hoe meer oude imprints (in/afdrukken) er nog werken, des te moeilijker is het om de verbinding met de eenheid vast te houden.

Wij bevelen aan om het contact weer te zoeken en door verdere opheldering jullie imprints stabieler te laten worden. Hoe sterker jullie in contact staan met jullie kern, des te helderder ziet jullie verdere leven eruit en schuiven jullie het veld van Illusie opzij.

Ik wens jullie veel vreugde met Kryon!

Jullie, Barbara Bessen