Kryon: De Goddelijke Weg /43

Kryon:
De Goddelijke Weg /43

Gechanneld door: Barbara Bessen

21 januari 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

 

Kryon: Een cursus in Liefde. Boek 2.

De universele Geest- De Bron van alle Zijn – deel 43

Je Gouden Engel, je Goddelijk bewustzijn – deel 6

Het is nu het passende tijdvenster om je met een zielendeel te verbinden. De mystici noemen hetgeen wij hier willen inleiden, de Chymische Bruiloft. De volgende oefening zal jullie alleen aanspreken als jullie zover zijn dat deze bruiloft kan gaan plaatsvinden. Voel nu in jezelf en jullie zullen weten of het juiste tijdstip voor jullie al is aangekomen.

Als jullie daarmee nog niet resoneren, probeer het dan na enige weken nog eens in jezelf. Misschien is het juiste tijdstip dan wel voor jullie aangekomen. Vergeet niet dat wij jullie begeleiden.

Enkele geestelijke chirurgen werken al jarenlang aan jullie, om jullie weer compleet te krijgen. Het gaat erom om jullie gereduceerde functies die met de verandering van jullie DNA-strengen te maken hebben, weer op gang te krijgen. Een optimale verbinding met de Gouden Engel maakt een versmelten met jullie andere delen mogelijk.

Wij willen jullie nu met een deel van jezelf van het andere geslacht verbinden. Jullie werden ooit ook in mannelijk en vrouwelijk verdeeld. Daarvoor waren jullie een androgyn wezen en hadden jullie beide in jezelf verenigd.

Om eerlijk te zijn moet gezegd worden dat jullie ondanks deze deling mannelijk en vrouwelijk in je hebben, maar die zijn in hun activiteiten en uitwerkingen meestal niet in balans. Door de versmelting met het zielendeel van het andere geslacht komen zij beide in jullie in balans.

Jullie moeten dit deel niet meer buiten jullie zoeken, zoals vele mensen dit doen, als zij naar een passende levenspartner uitzien. (Over Goddelijke partnerschappen zullen wij in het derde boek gaan spreken.)

Voor alle mensen die zich weer met hun delen van het andere geslacht verbinden is dit een feilloos teken dat zij de cyclus op Aarde kunnen beëindigen. Of zij dan nogmaals komen om hier verder te verblijven of om de Aarde te dienen, is hun eigen beslissing.

Of beter gezegd, die van de groep waar jullie toe behoren, net zoals ik?

In de volgende boodschap krijgen jullie de oefening om jezelf met je zielendelen te verbinden.

Ik wens jullie veel vreugde met Kryon!

Jullie,

Barbara Bessen