Kryon: De Goddelijke Weg / 44

Kryon
De Goddelijke Weg /44

Gechanneld door: Barbara Bessen

30 januari 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

 

Kryon: Een cursus in liefde – Boek 2.

De Universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 44.

Jullie Gouden Engel, jullie Goddelijk Bewustzijn – Deel 7.

 

Het Kymische Huwelijk: Een oefening voor jullie:

Neem voor deze oefening alsjeblieft ruim de tijd. Hij voltrekt zich niet op het moment waarop jullie beginnen. Het samengaan met een ander deel van jullie gebeurt langzaamaan en glijdend. Het kan zijn dat jullie er al op voorbereid zijn en er zelfs al dromen over hebben gehad.

Deze ervaring is meestal langere tijd met intensieve gevoelens verbonden. Zoek een stil plekje om te liggen – het kan ook ’s avonds in bed zijn.

Misschien is het zelfs zo dat jullie na deze ervaring in je slaap bijvoorbeeld naar een ander niveau glijden. De slaap is weliswaar enerzijds de mogelijkheid voor het lichaam om zich te regenereren maar met de rest van jullie Zijn, zijn jullie meestal op andere niveaus onderweg.
Ga lekker liggen, sluit je ogen en concentreer je op mij en op je derde oog. Wees ontspannen en laat voor je innerlijk oog het witte Goddelijk Licht ontstaan. Het is als een kleine, witte vonk die langzaam groter wordt.

Blijf in dit licht, blijf er een tijdje in en heb een beetje geduld. Dan zullen jullie vaststellen dat er een andere energie bij jullie is. Misschien gebeurt het heel zachtjes en teder of misschien intensief. Het kan ook aanvoelen alsof er iemand op je gaat liggen.

Misschien merken jullie het zelfs in je hart op. Er kan een kleine opening voelbaar zijn en een aanvulling alsof iets samengebracht wordt.

Een precieze beschrijving is niet mogelijk omdat dit een individueel proces is. Als je hier als vrouw leeft, kan het zijn dat je sterke mannelijke energieën opmerkt. Ben je een man dan kan dit omgekeerd zijn.

Vaak komen er ook lichte of sterkere seksuele gevoelens op. Geniet ervan. Uiteindelijk is het niet alleen een lichamelijke maar ook een inter-dimensionale versmelting.

Het betreft werkelijk je hele lichaamssysteem waarmee jullie hier op Aarde handelen en zo zullen jullie dit ook bezien.

Deze ervaring kan ook zo sterk zijn dat jullie een beetje angstig worden. Concentreer je dan helemaal op mij en wees ervan verzekerd dat er niets ergs kan gebeuren. Het is toch een wonderbaarlijk evenement?

Blijf zolang je wilt in deze verbinding. Als jullie helemaal openstaan en misschien goed geschoold zijn in het geestelijk horen en zien, kunnen jullie contact opnemen met dit deel.

Het kan gebeuren dat jullie voor je innerlijk oog een gestalte waarnemen die jullie liefdevol begroet en je aanspreekt.

Als jullie dit willen kunnen jullie met dit deel in contact blijven. Of misschien nemen jullie deze gebeurtenis waar als een voorval dat jullie leven zeer verandert. Aan deze belevenis zijn geen grenzen gesteld.

Vertrouw erop dat alles op zijn plaats valt. Duizeligheid, lichamelijke pijntjes of ook onwel zijn, maar ook gevoelens van genot, die in etappes opduiken, zijn normaal en horen erbij.

Jullie zijn niet ziek of beschadigd, jullie zijn er dichtbij om jezelf te perfectioneren en net zoals vroeger, toen jullie steeds dieper in de materie gingen, is de reis naar huis een proces dat geen eerbetoon nodig heeft.

Sommige mensen voelen tijdens en na dit proces werkelijk een completering van hun Zijn. Het doel is onder andere ook de kwaliteiten van de andere delen op te nemen en te integreren.

Anderen verwonderen zich erover dat zij plotseling zin hebben om dingen te doen die voorheen vreemd voor hen waren. Is dit niet wonderbaarlijk?

Het betekent dat andere delen van jullie zich voorbereiden om met jullie te versmelten. Dit eerste huwelijk was het belangrijkst omdat dit het deel van het andere geslacht bij je bracht. Hoe en wanneer dit gebeurt is individueel.

Geïnteresseerde mensen hebben misschien met al hun delen contact. Als een mens in zichzelf niet erg stabiel en geaard is, kan dit alles tot verwarring leiden. Ik kan jullie echter verzekeren dat jullie niet overvoerd zullen worden met informatie of indrukken. Deze samensmelting wordt door ons, geestelijke helpers, geleid.

Wij houden jullie ontwikkeling en jullie dagelijks leven in de gaten. Alles zal zo harmonisch gebeuren als goed voor jullie is.

Misschien denken jullie aan mensen die stemmen horen en in een gesloten instelling opgenomen zijn. Dit zijn meestal mensen die in een proces zitten. Zij zijn, net als jullie, heel sensibel en stonden open voor het contact met rondzwervende zielsdelen die zich in hun veld hebben gevestigd.

Wees niet bang, het gaat bij jullie om een goddelijk geleide samensmelting met je eigen Zijn.

Ik wens jullie veel vreugde met Kryon!

Jullie,

Barbara Bessen