Kryon: De Goddelijke Weg / 45

Kryon
De Goddelijke Weg. 45

Gechanneld door: Barbara Bessen

6 februari 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

 

Kryon: Een cursus in liefde – Boek 2.

De Universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 45.

Jullie Gouden Engel, jullie Goddelijk Bewustzijn – Deel 8.

Barbara’s persoonlijke ervaringen  – verbinding met de zielsdelen.

Mijn versmelting met mijn mannelijk deel heb ik zeer intensief beleefd. Het gebeurde ’s morgens na het ontwaken. Ik werd helemaal niet goed wakker maar zweefde in een bijzondere toestand toen ik een zeer sterke mannelijke energie in mij bemerkte.

Ik was heel onthutst en vroeg wie daar was. Er kwam geen antwoord. Toen riep ik Kryon, mijn Gouden Engel, te hulp. Hij toonde mij een zachte glimlach en zei: “Er gebeurt je iets moois, stel je ervoor open.”

Toen werd ik opgetild, de tijd leek stil te staan en deze mannelijke energie verenigde zich liefdevol met mij.

Dit gevoel is onbeschrijflijk mooi. Het met seksuele gevoelens te vergelijken is niet toepasselijk. Ik vroeg nogmaals wie er was. Ik geloof dat ik dit instinctief een paar keer vroeg. Hij zei: “Wees niet bang, ik ben jou toch!”

Ik ben lange tijd in deze verbinding gebleven en voelde mij de hele dag in de wolken. Ik had overigens enkele dagen lang een zeer sterke druk op de borst, het leek bijna alsof er een steen op lag.

Een beetje angstig vroeg ik Kryon of alles goed was gegaan. Hij lachte alleen maar en zei: “Maak je geen zorgen, alles is in orde.”

Ik wens jullie veel vreugde met Kryon!

Jullie,

Barbara Bessen