Kryon: De Goddelijke Weg. 48

Kryon: 
De Goddelijke Weg. 48

Gechanneld door: Barbara Bessen

27 februari 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

 

 

Engelen en geestelijke helpers – 2

Een cursus in Liefde – Boek 2

De Universele Geest – de Bron van alle Zijn. Deel 48.

Ik heb nu een kleine oefening voor jullie:

Er kan iemand contact met je opnemen. Ben je daartoe bereid? Ga alsjeblieft helemaal in je gevoel waarbij je jouw lichaam bewust helemaal waarneemt.

Concentreer je dan op je schouders. Merk nu hoe een wezen contact met jou opneemt. Het is een van jouw zielsdelen die niet geïncarneerd zijn en jou nu op hem opmerkzaam wil maken. Hij/zij doet dit heel zachtjes. Voel je schouders en het contact.

Voor jullie is het bijzondere hierbij dat dit zielsdeel jullie heel goed bekend is. Het was al in jullie huidige leven. Jullie kennen het als vader, moeder, opa, oma of als een goede vriend en misschien wel als partner.

Deze persoon heeft jullie in dit leven al via de dood verlaten. Dit kan voor jullie zeer emotioneel zijn. Probeer uit te vinden om wie het gaat.

Dit zielsdeel voelt diepe liefde voor jou en verheugt zich om jou eindelijk te kunnen vertellen dat het er altijd is en jou begeleidt. Welke taak het heeft kunnen jullie zelf uitvinden, maar doe dit maar later!

Allereerst vraag ik jullie er achter te komen wie het zou kunnen zijn. Vraag rustig: “Wie ben jij? Noem mij jouw naam.” De naam komt als gevoel of in een gedachtestroom naar je toe.

Vertrouw wat je hoort of voelt. Ik ben bij jou en ik garandeer jou dat het klopt wat je zal krijgen. Ik houd het veld voor je vast. Als je nu even een tijdje alleen wilt zijn om dit te verwerken, wacht dan even.

Het is belangrijk dat je weet dat hij of zij het kleed van de aardse incarnatie weer heeft afgelegd en niet meer degene is die hij of zij eenmaal was.

Daarover hebben wij in een vorig hoofdstuk al uitvoeriger gesproken.

Het wezen is nu relatief neutraal en wil jou ook op die wijze begeleiden. Het is voor hem heel belangrijk dat je dit inter-dimensionale concept begrijpt. Het is aan jou zijde om je te begeleiden en om van jou te leren. Het is trots op de pionier die jij bent.

Er zijn sowieso wezens aan jouw zijde die nog niet fysiek op Aarde zijn geïncarneerd of die dit nooit zullen doen. Zij zijn er om jou behulpzaam te zijn. Zij zijn hier in dit systeem om de engel, die jij bent, behulpzaam te zijn.

Er is hier een grote heerschaar van geestelijke wezens. Jullie noemen hen engelen. Zij zijn heel enthousiast over de opdracht om opstijgende menselijke engelen bij te kunnen staan. Zij hebben verschillende, speciale taken.

Enkelen zijn er voor jouw veiligheid en anderen voor jouw lessen en weer anderen voor jouw gezondheid en nog veel meer. Het bijzondere aan deze nieuwe tijd, het Watermantijdperk, is dat er vele nieuwe wezens naar deze bijzondere tijd voor de Aarde en de mensen, gekomen zijn.

Zij zijn ervoor opgeleid om opstijgende planeten en mensen te begeleiden. Zij ondersteunen jouw lichaamssysteem bij de nieuwe programmering en hebben grote ervaring met dit soort werkzaamheden. Jouw geleide-geesten die jou hier op Aarde begeleiden hebben zich een beetje teruggetrokken. Zij hebben zogezegd een stapje opzij gedaan voor de specialisten.

Er zijn er nog een paar gebleven die hand in hand werken met de specialisten. Degenen die gebleven zijn houden zich met de kleine dingen van jouw leven bezig. Zij zorgen er bijvoorbeeld voor dat jij jouw sleutel weer terugvindt als jij die bent kwijtgeraakt. Zij helpen jou als jouw computer kuren heeft en inspireren jou als je niet weet hoe je het beste van A naar B kunt gaan.

Nu kan jij zeker begrijpen dat er een hele armada van helpers aan jouw zijde is. Probeer eens contact met hen op te nemen. Bedank hen als je jouw sleutel weer hebt gevonden of als er plotseling een parkeerplaatsje voor jou vrij komt. Ik wens jullie veel vreugde met Kryon.

Jullie,

Barbara Bessen