Kryon: De Goddelijke Weg /9 Een cursus in Liefde – Boek 2

Kryon: De Goddelijke Weg /9

Een cursus in Liefde – Boek 2

Gechanneld door: Barbara Bessen

24 januari 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De Universele geest – De Bron van alle zijn – deel 6.

Ons Universum, ons Melkwegstelsel en het Zonnestelsel.

Ik sta mijzelf nu toe jullie een stukje verder in het gebied rondom de Aarde mee te nemen. De Bron van alle Zijn is alom tegenwoordig. Jullie kunnen je elk moment zeer nauw met mij verbinden, bijvoorbeeld bij het begin van jullie oefeningen. Misschien hebben jullie ook je eigen weg gevonden om je met God verbonden te voelen.

Waar mogelijk hebben jullie direct contact met hem als een vaderlijke vriend die jullie inspiratie toefluistert. Jullie voelen mogelijk hoe bij dit contact intensieve energieën in je lichaam stromen.

Ieder van jullie zal die verbinding op zijn persoonlijke manier ervaren. Houd dit contact in stand, want het geeft jullie kracht en helpt jullie vertrouwen te hebben. Hebben jullie vertrouwen in jezelf en in je allesomvattende geest? Als jullie dit boek lezen zijn jullie op weg. Jullie zoeken hier een beetje bijstand voor je leven dat jullie misschien hard toeschijnt.

Jullie hebben een arm nodig die jullie geleidt. Die zullen jullie hebben. Omdat ik direct in opdracht van de Hoge Geest onderweg ben mag ik ook jullie helper zijn. Willen jullie mij vertrouwen?

Ik leid jullie graag en wil jullie helpen om in deze heerlijke energie het vertrouwen op God opnieuw te herstellen.Er was een tijd waarin jullie helemaal met de Eenheid verbonden waren. Jullie waren de Eenheid. Jullie vielen daaruit omdat jullie een heel bijzonder contract voorgelegd kregen

Scharen Godsvonken stroomden zoals jullie uit de Bron om buitenshuis nieuwe dingen te ervaren die jullie dan later als geschenken en trofeeën mee terug nemen. Jullie brengen dan diep weten mee dat verwerkt en energetisch gerecycled wordt. Zogezegd recycling op het Hoogste Niveau..

Herinner je: Niet gaat er verloren, niets blijft stilstaan, alles is verandering. Het is een gestaag stromende rivier van ontwikkeling, en jullie zitten daar middenin.

Ik wens jullie veel vreugde met Kryon!

Jullie, Barbara Bessen