Kryon: De Goddelijke Weg – Een Cursus in Liefde – Boek 2

Kryon: De Goddelijke Weg

Een cursus in Liefde – Boek 2

Barbara Bessen

21 januari 2014

Vertaald uit het Duits door Henk Steur.

De Universele Geest – de Bron van alle Zijn – deel 7

De Bron, de Wijsheid, het centrale universum schiep universum na universum. Er zijn vele universums. Wij zullen nu, om zogezegd de uitgangspositie direct te ervaren, het Centrale Universum te bezoeken. Hebben jullie zin in een kleine oefening?

Stel je iets voor, ik help jullie daarbij: Breid je voorstelling van de Bron uit.

Stel je misschien een rechtbank voor die de Koning, God, om zich heen heeft, zijn thuishaven, zijn paleis, zijn thuis. Het zal er zeker anders uitzien omdat jullie het je menselijk voorstellen.

Maar omdat wij hebben besloten om ons geen grenzen te stellen en alles voor mogelijk te houden, staan wij onszelf toe om het menselijk te bekijken. Als jullie graag intellectueel visualiseren zal de Bron misschien een groot, beweeglijk energieveld voor je zijn. Houden jullie graag van menselijke schijn dan is dat thuis bij de Ene als een een stad in de wolken.

Neem het zoals jullie je voorstellen. Sluit je ogen en visualiseer het Centrale Universum, het Centrale van Al Wat Is.

Hier is een uitgangspunt voor alle scheppingen die gebeurden en gebeuren. Jullie krijgen nu steun uit de hoogste regionen. Vertrouw op wat jullie zien en voelen. Geniet van de verbinding met het Centrale Universum.

Het zal zich nu iets concreter voor jullie innerlijk oog manifesteren. Een hoog wezen van het Centrale Universum neemt contact met jullie op. Glijd niet terug naar je verstand dat misschien kan zeggen: “Dat is onmogelijk want het Centrale Universum  is zo ver weg.”

Hoe zou daar nu contact mee mogelijk zijn? Dat is vast en zeker fantasie!” Schuif het verstand opzij en ga naar je gevoel. Geniet van je verbinding met het hoge wezen.  Jullie worden zeker hartelijk welkom geheten. Misschien wil het jullie een boodschap brengen? Luister, voel en neem waar wat er voor jullie bestemd is. Ik laat jullie een moment alleen. Leg het boek even weg en duik in je ervaring.

In het eerste boek van deze trilogie hebben wij uitvoerig gesproken over het visualiseren en het ontvangen van boodschappen.

Door de herinrichting van het magnetisch Raster en door de veranderingen zijn jullie nu in staat om contact met de geestelijke wereld te hebben. Dat is niet meer voorbehouden aan uitgekozen profeten en wijzen.

Oefen dit contact steeds weer. Het zal jullie verdere aardse belevingen immens verlichten. Het nagestreefde doel van de ziel tijdens de tijd op Aarde is het contact met het eigen Hogere Zelf. Het is het doel om met je eigen Goddelijke vonk te versmelten. Verdere verenigingen met delen van jezelf in de hogere gebieden zijn latere doelen.

Zijn jullie helemaal met je Hoger Zelf versmolten handelen jullie bij al jullie dagelijkse dingen vanuit een hoger niveau, vanuit de allesomvattende Liefde. Maar daarover in een ander hoofdstuk meer.

Ik wens jullie veel vreugde met Kryon!

Jullie, Barbara Bessen