Kryon: De innerlijke Vrede vinden

Kryon:
De Innerlijke Vrede Vinden.

Gechanneld door: Barbara Bessen

9 januari 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur.

Lieve Kryon vrienden,

In de hectische tijden van verandering – overal zien wij transformatie – is het goed om in jezelf de innerlijke vrede te vinden. Er zijn enkele manieren om je op jezelf te concentreren. Velen van ons proberen het met sport, met een eenvoudig leven om daardoor het gevoel van innerlijke leegte te zoeken.

Of wij doen aan yoga, gaan wandelen in de natuur of/en mediteren. Wij bevinden ons in een heel bijzondere fase van de evolutie van de Aarde en van de mensheid.

Daaruit volgt dat wij ons vele dingen gaan afvragen, zoals:

Waar kom ik vandaan?
Waarom ben ik hier?
Wat zijn mijn opdrachten?
Wie heeft mij hierheen gestuurd?
Heb ik dit zelf beslist of wie heeft dat dan anders gedaan?

De kennis zal zijn dat wij niet alleen het menselijk lichaam zijn, maar ook een geestelijk wezen in een lichaam zijn. Een geestelijk wezen dat menselijke ervaringen doormaakt. Maar wie is nu het geestelijk wezen dat ons uitzond? En kunnen wij nu in deze bijzondere tijd contact met dit hogere wezen, dit Hoger Zelf, opnemen?

Ons Hoger Zelf stuurde delen van zichzelf uit om de fysieke materie in vele vormen en tijdramen te onderzoeken. De persoonlijkheden die zich vormden om deze ervaringen te kunnen hebben, zijn dat, wat wij menen te zijn. Maar eigenlijk is het illusie.

De ware vrede vinden wij alleen als wij ons met ons Hoger Zelf verbinden. Daar is de rust, de vrede, want daar is geen dualiteit. Als wij in de dualiteit vrede zoeken volgt er altijd oorlog, de andere kant van de weegschaal. Alleen op het gebied van het Hoger Zelf kunnen wij de ware vrijheid vinden en ons leven vredig leven.

Dit is een proces waarin wij ook leren met het Hoger Zelf te communiceren om het dagelijks leven wat makkelijker te krijgen. Zo leven wij, zoals Kryon vaak zegt, met een been in de dualiteit en met het andere in de multi dimensionaliteit.

Het is de kunst om hen beiden met elkaar te verbinden.

Barbara Bessen
www.barbara-bessen.com