Kryon: De kracht van allesomvattende Liefde /1

Kryon: De kracht van
Allesomvattende Liefde /1

Gechanneld door: Barbara Bessen

9 augustus 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve mensen, onze ontmoeting op dit boek-niveau neigt zich naar een einde. Jullie en ik hebben een intensieve tijd met elkaar doorgebracht, nietwaar? Misschien hebben jullie het artikel in een stuk doorgelezen en bedenken jullie nu welke oefeningen voor jullie interessant zijn.Of hebben jullie je gelijk op het hoofdstuk gericht en zijn diep in de vibraties gedoken.

Weet dat deze ontmoeting geen treffen met twee deelnemers was. Het was een familiebijeenkomst, alle delen van je ziel hebben deelgenomen. Enkelen van hen zijn steeds bij jullie. Als jullie dit artikel lezen is het een teken voor jullie Hoger Zelf en jullie meester-geestelijke leiders.

Zij zullen intensief met jullie in verbinding treden om jullie de kans te geven een verdere stap in je eigen licht te wagen.

De gedachte en de zuivere intentie om in deze regels te duiken  zijn een aanvraag van jullie. Jullie zouden het zo kunnen formuleren: “Ik verzoek om schoning van mijn oude conditioneringen, voor zover het gepast is. Ik vraag tevens om steun bij de volgende stappen in mijn leven. Ik vraag om een innige verbinding met mijn Gouden Engel die ik nog niet zo goed kan waarnemen.

Ik voel hem vaak maar de verbinding zou voor mij sterker kunnen zijn. Ik vraag om hulp zodat alles dat nu in mijn leven geschiedt, begrepen en aangenomen kan worden.

Ik hoop op de dingen die ik graag in mijn leven wil scheppen, die passend voor mij zijn. Als het niet zo kan zijn vraag ik mijn helpers om mij te vertellen welke potentiëlen bereid zijn om zich snel te manifesteren. Vertel mij wat ik moet weten. Dit is mijn innig verzoek. Met reine intentie is het mijn wens om verder in de nieuwe energie te gaan. Dank je wel.”

De impuls om dit artikel te lezen was het toegangskaartje voor een afspraak met Kryon die je liefdevol bij de hand neemt en met jou de film van je leven zo  maakt dat hij passend voor je is. Misschien wordt het een liefdesfilm of een spannende avonturenfilm of een natuurfilm. Drama’s staan in ieder geval niet meer op het programma.

Ik Ben Kryon, een leraar van de nieuwe tijd van de Aarde, net als vele anderen, en het is mijn taak om de mensen die ontwaken een stuk verder in het eigen licht te leiden. Ik ben ook de instantie die jullie al lang op je aardse weg begeleidt.  Wij kunnen nu, jullie aardse familie en ik, gezamenlijk je weg effenen zodat jullie je potentiëlen zien en benutten. Misschien zullen door onze verbinding ook nieuwe potentiëlen in je leven treden.

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen