Kryon: De kracht van allesomvattende Liefde /2

Kryon: De kracht van
Allesomvattende Liefde /2

Gechanneld door:Barbara Bessen

23 augustus 2013
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

*****

De nieuwe energie heeft iets wonderbaarlijks in jullie rugzak: de allesomvattende Liefde. De liefde regeert het Universum.  AL Wat Is is zuivere Liefde.

Dit levenselixer is in jullie en het leven van anderen veel gemorst. En toegedekt met vuil uit andere levens en dimensies. Het wordt tijd om al het oude spul af te schudden en jullie delen van de schat te integreren zodat de liefde in jullie alles kan doorstromen.

De liefde is het grootste werktuig voor jullie verdere leven. Zonder liefde gaat alles maar half zo goed. Het is het zout in de soep en de peper in het menu van het leven. De liefde is de basis voor jullie scheppingsvreugde. Zonder de liefde is er geen heldere scheppingskracht.

Vele mensen kunnen niets van de liefde merken, zij weten niet wat het is als wij het over geestelijke helpers hebben en als wij van allesomvattende liefde spreken. 

Het is dit innige gevoel dat vanuit het hart straalt en de hele mens kan omvatten. Dit gevoel, dat je doorstroomt, als je een baby in de arm houdt die je vlak daarvoor misschien hebt gebaard.

Of het gevoel dat je een mens bent tegengekomen die jou neemt zoals je bent en waarbij je helemaal jezelf kunt zijn. Of dit heerlijke gevoel dat je doorstroomt als je een met de natuur bent, met de geur van het woud of van een met geurende bloemen bezaaide voorjaarsweide.

Het is het gevoel dat alles goed is zoals het is. Deze wonderbaarlijke toestand breidt zich langzaam van jou naar de andere mensen uit. Medegevoel en toewijding zijn hemelse eigenschappen, zij zijn de atomen van de liefde. Hen ondervinden en te kunnen leven laat blijken dat je jezelf neemt zoals je bent.

Jij bent goed zoals je bent. Dit is een wijsheid die je op briefjes moet schrijven en op belangrijke plaatsen moet neerleggen, waar je hen kunt zien. Jij bent goed zoals je bent.

Al zijn de processen in jou nog zo heftig – het is van geen belang. De eerste stap om liefde te ervaren is om jezelf lief te hebben. Vergeef jezelf alle ervaringen, jouw stappen die schijnbaar fout waren. Zij dienden ertoe om hier ervaringen op te doen.

Leg je schaamte opzij en vergeef jezelf. Neem jezelf bij de arm en erken dat je een Goddelijk geschapen wezen bent, geschapen vanuit de Bron, van Al Wat Is.

Hoe zou een wezen zoals jij zonder liefde kunnen zijn? Dat is gewoon niet mogelijk. Jij bent zuivere liefde. Erken jezelf als een Goddelijk wezen dan doorstroomt de wijsheid dat je nooit alleen bent, ook jou. En daarmee groeit de (h)erkenning dat met behulp van jouw eigen Goddelijkheid alles mogelijk is.

Alles is mogelijk, begrens jezelf niet. Ook wonderen mogen nu in jouw leven komen. Is dit niet een heerlijk perspectief?

Onze bijeenkomst is nu, alleen uiterlijk, in de vorm van dit boek, beëindigd. Ik begeleid jullie graag verder, als jullie met mij willen “werken” ben ik er altijd voor jullie. Het was mij een eer om jullie hier te treffen en jullie een stuk op de weg te mogen begeleiden. Ik verheug mij op onze volgende ontmoeting!

Ik ben in diepe liefde en verbondenheid

Kryon