KRYON: De sleutel tot het gevoel….

KRYON:  De sleutel tot het gevoel….

Gechanneld door: Barbara Bessen

8 oktober 2012
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

 

Wees gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Er is veel aan de hand, nietwaar? De wand naar de andere kant, naar de volgende dimensie, is heel dun geworden. Het is bijna zo dat ik mijn hand kan uitsteken, jullie die zien en kunnen vastpakken. Wacht nog een paar momenten en jullie kunnen mij helemaal waarnemen met de gestalte die ik aanneem als ik mij weer in de vijfde dimensie formeer.

Mijn Zijn is op een hoger niveau. Ik had nooit een ervaring op Aarde, alleen die van de keren als ik in mensen glijd die mij hun lichaam ter beschikking stellen waarmee wij gezamenlijk werken.

Zoals nu door Barbara zoals zij met haar aardse naam heet. Wij, zij en ik, kennen elkaar ook al van andere gebeurtenissen, andere niveaus en ander gezamenlijke dienstverleningen. Zij is zich daarover niet direct bewust. Zij kijkt soms in de energieën die zij als verleden verstaat en ziet kort gebeurtenissen die zij als oude levens beschouwt. Hier, waar ik handel, leef, mijn Zijn in een grotere gemeenschap heb, is alles tegelijkertijd. Wat jullie als verleden en toekomst zien is hier tegelijkertijd maar er zijn wel verschillende mogelijkheden en processen die kunnen worden gekozen waaruit dan weer tegenwoordigheden ontstaan.

Wij zien jullie niet alleen als het leven dat jullie nu bewust waarnemen. Wij zien jullie in al je onderscheidenlijke ervaringen in ruimte en tijd, ook in parallelle werelden, in hogere niveaus, dwz de verbindingen of overlappingen met jullie ware zijn. Wij nemen jullie als vibratie waar, die zich beweegt, nooit statisch is, die altijd stroomt en eeuwig opnieuw beslist wat er mogelijk gedaan moet worden.

Zo is er geen enkele toekomst vastgelegd. Met name als jullie je gevulde karmarugzak afdoen en de vrijheid ingaan waar de vrije wil dan werkelijk vrij is en niet door de oude, steeds terugkerende ervaringen uit het verleden wordt uitgebeeld. Tot dat moment was het bedrieglijk maar nu zijn jullie in vrije wil.

Jullie beslissen steeds dagelijks, per uur, per minuut en per seconde onieuw wat jullie willen doen. Maar jullie hebben altijd een blik die op de lemniscaat (∞, Henk) is gericht. Jullie beslissen vanuit oude opgeslagen belevenissen, wegen het af en zien daarbij niet de ware potentiëlen die jullie als hogere Goddelijke wezens steeds ter beschikking staan.

Kijk eens in de groep lezers, wanneer zij dit ook lezen, zie ik de zielen die goed op pad zijn, die deze openbare gedachten als waar beschouwen en misschien glimlachen. Jullie vragen je af: “Door wie of wat heb ik mij de laatste jaren in dit leven eigenlijk laten beïnvloeden of mij de weg laten wijzen?” Een beetje de revue laten passeren is nu wel op zijn plaats. Om van daaruit, graag ook met een glimlach, zonder schuldige aan te wijzen vast te stellen dat het tijd is voor een heldere weg en voor bewuste beslissingen die dan meestal zonder doornen of lijden zullen zijn.

Toch lijkt het voor jullie een beetje ongewoon omdat jullie, ook uit oude ervaringen, jezelf afvragen hoe makkelijk het leven kan zijn. Jullie bepalen hoe het nu verdergaat. Wij zeggen jullie steeds weer dat jullie karmische rugzak zeker bijna leeg is, een grote bundel vastgelopen patronen en instellingen over hoe het leven zou moeten zijn, zou nu dieper bekeken moeten worden. Dit betekent niet dat jullie met grote lichamelijke- of zielenlasten verbonden moeten zijn. Het is voor jullie misschien ongewoon om relatief vrij te leven. Wees eerlijk: Jullie weten waarschijnlijk helemaal niet hoe het is om echt vrij te leven, nietwaar? Voor jullie moeten reinigen en het leven zwaar en gecompliceerd zijn. Of dat de mens er veel voor moet doen om vrij, zonder patronen en oude indrukken, ook ziektensymptomen, te leven. Of jullie denken dat jullie het zelf moeten verdienen. Hebben jullie misschien nog oude religieuze dogma’s in je die jullie leiden? Of zijn het levensovertuigingen die van jullie ouders en dergelijken vandaan komen?

Wij hebben jullie nu in de laatste weken en seminars aangemoedigd om dieper te voelen. Wij denken dat het belangrijk is om jezelf nog eens te demonstreren hoe je goed geïncarneerd kunt leven. Er is nog steeds een voorstelling die zich misschien ook manifesteerde tijdens meditaties of in leerboeken, dat men de hogere werelden door het verlaten van het lichaam moeten bereiken. Het tegendeel is het geval: Jullie verwijden je bewustzijn, gaan naar ascensie waardoor jullie je verlichten en het licht uit de hogere dimensies steeds meer in jullie aardse vierlichaamsysteem verankeren.

Dat wil zeggen dat jullie goed in je lichaam geïncarneerd moeten zijn om vanuit deze verbondenheid je leven lichtvol en hoger-dimensionaal te leven. Ik pleeg altijd graag te zeggen: Jullie leven met een been in de dualiteit en met het andere in de interdimensionaliteit. Het is de kunst om beide met elkaar te verbinden.

Om goed en gevestigd hier te leven en beide met elkaar te kunnen verbinden is het belangrijk om diep in jezelf te voelenom jezelf helemaal waar te nemen. Dit houdt ook in: de huid, de armen en benen, het aardse lichaam op te merken. Misschien volgen jullie de raad van een yogaleraar op om je lichaam elke ochtend te strelen, te beroeren, te wekken, wat betekent dat jullie je bewust zijn van je lichaam en weten: Ik ben een geest in een lichaam. Wij gaan nog verder en bevelen jullie aan om elke dag, zo vaak jullie willen, je hand op het hart te leggen en je daardoor met je Hoger Hart te verbinden. De volgende kleine oefening is daarvoor zeer geschikt:

Leg je linker- of rechterhand op je hart, adem rustig en voel. Voel de energie van je handchakra die Goddelijk Prana naar je borstruimte stuurt. Na een tijdje merk je een verbinding met je fysieke hart. De energie omvat het helemaal. In de rechterkant van het fysieke hart is jullie Goddelijk Punt, jullie verbinding met de hoogste Schepper. Kijk diep in je borstruimte. Na weer een tijdje voelen jullie een bijzonder gevoelsniveau: Jullie zijn met je Hoger Heilig Hart verbonden waarin je Hoger Zelf zetelt.

Voel deze verbinding. Nu ben je diep in jezelf aangekomen. Is dit niet prachtig? Deze kleine oefening past in elke dagelijkse situatie en helpt jullie om je te centreren, je lichaamsniveaus op te merken en te herkennen wie jullie werkelijk zijn. De oefening stimuleert jullie stemming, jullie voelen je beter, zijn geliefd en geëerd om hier op deze planeet te zijn. En….jullie zijn goed…..precies zoals jullie zijn.

Ik buig voor het Goddelijk deel in jullie maar ik acht ook jullie aardse lichamen. Het is door hogere wezens verzonnen die daarmee een mogelijkheid schiepen waardoor geest zich in materie kan ervaren. Is dat niet een prachtige schepping?

Ik ben in diepe liefde en verbondenheid

KRYON

Ontvangen door Barbara Bessen in oktober 2012. Deze tekst kan vrij gebruikt worden. Veranderingen zijn niet toegestaan.