Kryon: De weg naar het innerlijk (in)zicht

Kryon: De weg naar het innerlijk (in)zicht

Gechanneld door: Barbara Bessen

4 November 2007
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, wees gegroet. Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Lekker weer vandaag, nietwaar? Een dag die voor jullie is geknipt om innig met jezelf verbonden te zijn, om diep in jezelf te gaan en mij beter te leren kennen. Wat denken jullie? Of zeggen jullie: Dit is een namiddag om uit te gaan en te wandelen. Misschien willen jullie buiten zijn en daar de dag doorbrengen in de herfstzon in een café met een kop thee en een stuk kostelijk appelgebak? Ik weet dat jullie Europeanen van dit namiddagse ritueel houden.

Hoe zou het zijn als ik zeg: combineer deze twee. Doe het allebei. De mens, die jullie zijn, neigt er vaak toe om spiriuele activiteiten – zoals jullie het noemen – op bepaalde tijden te doen, vaak gebonden aan uitgezochte rituelen en gebouwen. Jullie scheiden op vele manieren je aardse leven van het sprituele. Hoewel, nader bekeken, alles wat jullie doen spiritueel is. Misschien steken jullie graag een kaars aan als jullie het idee krijgen om mij te bezoeken, mij aan te spreken, mij om raad te vragen. Misschien maken jullie het in de kamer wat donkerder of steken jullie wierookstokjes aan. Kunnen jullie gewoon doen, daar heb ik niets op tegen.

Misschien houden jullie van een bepaalde tijd op de dag om je terug te trekken, alleen, zodat jullie niet gestoord kunnen worden. Daar is niets op tegen. Ik ben er altijd als jullie mij roepen, daar is geen bijzondere procedure voor nodig. Er zijn mensen die zeggen: Jammer genoeg gaat het op dit moment niet zo goed met mij. Ik zal weer eens met de geestelijke wereld in contact treden als het beter met mij gaat. Dan zal ik het zeker doen.

Hoe jammer, ik had jullie graag daarbij geholpen, zodat het beter gaat. Enkele mensen stoppen hun dagelijks leven vol met dit soort activiteiten en ach, het contact opnemen met de geestelijke wereld, ook met Kryon, staat vaak op de laatste plaats.

Als ik met alle dagelijkse dingen klaar ben dan zal ik Kryon aanspreken waardoor er eindelijk meer in mijn leven kan komen, zeggen zij. Hoe jammer, ik zou ook graag bewust bij jullie zijn als jullie de was doen of het eten voor de kinderen klaar maken.

Ik breng ook graag de middagpauze met jullie door of begeleid jullie naar het fitness centrum. Waarom niet? Daar heb ik plezier in en wij zouden prima contact kunnen hebben. Waar ik naartoe wil, jullie vermoeden het al, is, dat een bijzondere tijd geen speciale situaties of geen extra plaatsen nodig heeft om met mij in contact te zijn. Ik ben overal op alle plaatsen te bereiken, ook zonder kaarslicht. 

Misschien denken jullie dat ik beter doorkom als jullie in rust en afgescheiden zijn. Een paar ademhalingen en jullie reine intentie zijn genoeg. Idioot, nietwaar? Is het contact met de geestelijke wereld zo eenvoudig? Nu ja, een beetje oefening hoort er wel bij om een helder kanaal met ons te hebben. Hoe zeggen jullie dit ook alweer zo mooi: Er is nog geen meester uit de hemel gevallen. Maar de meesters worden vanuit de hemel gemaakt, niet in de hemel, maar met hemelse wezens, zoals jullie ons graag noemen.

Zullen wij hier samen een kleine stap verder naar jullie meesterschap zetten? Hebben jullie zin om nog intensiever contact met mij op te nemen?

Goed, ga dan achterover zitten, adem drie tot viermaal diep in, sluit je ogen en visualiseer je een weide. Dat kan enige momenten duren. De weide, ik help jullie daarbij, zal zo zijn dat hij jullie bevalt. Visualiseren is jullie voorstellingskracht. Met deze kracht stellen jullie je iets voor zoals je je bijvoorbeeld een vakantieplek kunt herinneren. Als je even tijd neemt, kijk dan naar deze weide en zijn bewoners. Ik bedoel de bloemen, het gras, de bomen, misschien zijn er ook vogels of eekhoorntjes.

Probeer dan je reukvermogen te gebruiken. Ruik deze weide. Het duurt misschien een paar ogenblikken tot jullie dit beeld goed kunnen vasthouden. Als het niet lukt kun je het steeds weer proberen. Dat is net als bij het spreekwoord: Oefening baart kunst. Jullie kennen het spreekwoord.

Vandaag wil ik direct met jullie in contact komen. Hebben jullie zin om mij de hand te reiken? Ik kom nu op de weide naar je toe. Onderhand kan ik merken dat jullie al de hele tijd, ook voordat jullie deze regels lezen, met mij in voorbereiding waren op deze ontmoeting. Ik wist zeker ’s morgens al dat jullie dit ’s avonds zouden gaan lezen en heb jullie hier inussen op afgestemd.

Alle delen van jullie, alle cellen wisten van de aanstaande ontmoeting tussen ons en waren vol opwinding en vreugde.. ..en nu is het zover: Jullie staanop de weide en ik ben daar ook. Ik kom naar je toe en sta voor je. In vroegere geschriften heb ik beschreven dat ik zo groot als een huis ben, dat mijn huiskleur koperachtig is. Dat in over het algemeen correct. Maar laat mij jullie verzekeren dat ik zo aan jullie kan verschijnen als dat gepast is. Als jullie denken dat Kryon een grote haas is, dan kom ik mogelijk naar jullie toe als een huppelende haas. Nee, ik ben geen haas. Of misschien toch wel? Hoe weten jullie dit? Grapje! Ik ben natuurlijk geen haas, ik ben een multidimensionaal wezen zoals jullie, ook al kunnen jullie dit soms – in jullie aardse omgeving – niet geloven. Ik sta nu voor je en reik je de hand. Kun je dit voelen?

Dit is een première. Ik heb via deze weg door deze partnerin in de vorm, nog nooit op deze manier contact opgenomen met ontwakende meesters. Nu is het daarvoor het passende tijdraam.

Nu wil ik jullie graag een boodschap in het oor fluisteren. Hij is speciaal voor jou. Alleen voor jou. Kun je mij horen? Ik breng deze woorden als gedachten in je energieveld.

Zullen wij nog een tijdje samen blijven? Wil je mij misschien een vraag stellen? Bedenk dat het antwoord anders kan zijn dan je verwacht. Ik ben hier niet om jullie bevestiging te geven. Communicatie met de geestelijke wereld brengt ook met zich mee dat er ongemakkelijke veranderingen getoond worden. Misschien geef ik jullie een antwoord dat jullie helemaal niet bevalt.

Misschien willen jullie nog wat langer in de energie van Al Wat Is, die ik vertegenwoordig, blijven? Ja, blijf dan achterover geleund zitten en maak het je makkelijk op de bank. Wij zullen, zoals dat bij familie gewoon is, gezellig samenzijn en een beetje vieren.

Vier met mij de weg naar de vrijheid. Ik, Kryon, ben, als jullie dit willen graag jullie gast en blijf dichtbij jullie. Ik help jullie graag om de weg in en met de nieuwe energie makkelijker te maken. Ik help jullie om op het pad te blijven. De weg naar de vrijheid gaat via de weg naar binnen. In jullie is alles wat jullie nodig hebben voor nieuwe herkenningen, voor ideeën die jullie binnenkort zouden willen veranderen.

Alles zit in jullie, in jullie microkosmos.

De verbinding met mij of andere geestelijke helpers kan ook door oefening zo innig plaatsvinden dat je een gedachte en jullie reine intentie voldoende zijn om in verbinding te komen. Is dit niet een prachtig stuk gereedschap voor jullie volgende stap?

Ik ben in diepe liefde en verbondenheid.

KRYON

Ontvangen door Barbara Bessen in november 2007. Deze tekst kan vrij gebruikt worden. Veranderingen zijn niet toegestaan.