Kryon: Deva’s de Plantenwezens

Kryon:
Deva’s de Plantenwezens.

Door: Barbara Bessen

11 april 2012
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De Deva’s hebben de zorg voor de planten en verzorgen vol liefde hun groei en gedijen. Als er in de tuin of op het balkon iets niet zo goed wil bloeien sluit dan je ogen, neem contact op en vraag de Deva’s wat je kunt doen. Het antwoord, dat tot welzijn van de plant is, komt als een boodschap of een ingeving naar je toe.

Ik heb al beschreven dat jullie in vele dimensies tegelijk zijn. Natuurlijk hebben jullie in je energieveld ook Elfen en Feeën die voor jullie zorgen. Kleine wezens die er zo uit kunnen zien als jullie hen uit sprookjesboeken kennen. Zij zweven meestal om jullie heen met het doel dat jullie contact met hen opnemen. Zij willen jullie levenszin bevorderen.

Feeën zijn meestal speels en verheugen zich erop als zij jullie kunnen helpen om meer lichtheid en vreugde in je leven te brengen. Elfen en Feeën kunnen jullie bovendien inspireren om je oude patronen op te helderen. Zij werken graag met andere bewustzijnsvormen samen, bijvoorbeeld met dat van de stenen.

Misschien zit je aan een meer en bemerkt een Fee of een Elf die jou inspireert om op een grote steen te gaan zitten of liggen. De steen schenkt je de energie en de informatie voor je lichaam die je op dat moment nodig hebt. Hoe vaker je zoiets probeert, des te fijner wordt je gevoel voor deze tweede dimensie.

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen