KRYON: Een Cursus in Channelen

KRYON: Een Cursus in Channelen
De Ascensie

Gechanneld door: Barbara Bessen

9 november 2012
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

 

Vele mensen denken dat ascensie betekent, zich oplossen en schwuppdiwupp! weg te zijn. Dat is niet correct.

Jullie lichamen zullen zich verenigen, het Goddelijk Licht, waarvan ik al sprak, treedt steeds meer in jullie en verandert jullie. In zoverre is channelen ook de mogelijkheid om de niveaus in jezelf beter te leren kennen en te verenigen.

Channelen is een wonderwerktuig en het biedt jullie de mogelijkheid om dichter bij je ware zelf te komen. Geen angst, geen aards “Ik” moet geëlimineerd worden, het wordt gewoon geïntegreerd. Dat is alles. Daarvoor hebben vele mensen angst. “Wat ben ik dan nog, als alles wat ik leuk vind, wat ik hier op Aarde ben, verdwijnt?”

Daar hebben jullie verkeerd gecombineerd, lieve mensen. Bij ascensie verenigt het Hoger Zelf alle delen in jullie. Het aardse “Ik” wordt quasi bij de hand genomen en in liefde geïntegreerd, alle delen van jullie schat ervaren dit ook. 

Zachtjes, maar zeker, worden zij in liefde gehuld en verbinden zij zich met jullie andere delen. Het is ook een vergissing om te geloven dat die schatdelen in jullie geëlimineerd zouden moeten worden.

Alles waar jullie je op richten wordt sterker. Hier zijn de trillingen aan het werk.  Integratie is het doel.

Bemerken jullie overigens de dynamiek in deze cellen? Dat is ook gechanneld. Hoge energieën worden door mijn partner in deze regels overgedragen. Jullie nemen momenteel ook een portie daarvan op en slaan het op in je cellen.

Maar doe geen moeite en denk niet na over hoe dit funcioneert. Het is al gebeurd, want door deze regels te lezen met reine intentie, hebben jullie ons toestemming gegeven om lichtbanen in je energieveld te brengen. Interessant, nietwaar?

Channelen kan op vele manieren gebeuren. Het is niet alleen het ontvangen van woorden of intuïtieve ingevingen.

Het is ook de invoer van licht die jullie ertoe brengt om tekeningen en schilderijen te maken, te zingen of de tuin in te gaan omdaar stenen te verplaatsen of bloemen met bepaalde benodigdheden te verzorgen. Channelen betekent zichzelf openen voor de Goddelijke wereld die wij hogere wezens en jullie hogere delen vertegenwoordigen, om Goddelijk te handelen, om de Goddelijke inspitarie uit te voeren.

Dat is channelen. Wij bevelen voor onze gezamenlijke arbeid ook het bewuste channelen aan door het ontvangen van onze boodschappen.

Jullie vragen je misschien af waarom ik het Engelse woord Channelen voor het contact met de geestelijke wereld gebruik. Dit is zinvol omdat dit woord een zeer omvangrijk gebeuren op een punt brengt waarop jullie, lieve lezers, dit woord al hebben geaccepteerd.

Mensen die zich spiritueel openen komen dit woord vaak tegen. Daarmee wil ik niet zeggen dat alles dat uit andere talen en culturen komt zonder kritiek overgenomen dient te worden. Het woord “channelen” dat in het Duits “kanaliseren” betekent, geef ik mijn zegen. Stel je daarbij een beeld voor dat je kanaal geopend wordt en er liefdesenergie in je stroomt. Dit gebeurt er namelijk bij het channelen met de hoge geestelijke energieën.

Begrijpen jullie nu hoe belangrijk channelen is?

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen