Kryon: De Goddelijke Weg /26 – Een cursus in Liefde – Boek 2

Kryon: De Goddelijke Weg /26
Een cursus in Liefde –Boek 2

Gechanneld door: Barbara  Bessen

1 augustus 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

 

De Universele Geest. De Bron van alle Zijn.

Jullie Goddelijk Bouwplan – Oefening.

Hebben jullie zin in een oefening? Ik help jullie daar weer graag bij. Adem een paar maal diep door en kom helemaal tot rust. Nu vraag ik jullie om voor je innerlijk oog het veld dat jullie zijn, voor te stellen, dit elektromagnetisch veld. Het is heel eenvoudig.

Jullie visualiseren je lichamelijke inzichten en ik laat jullie je eigen, fijn gestemde, raster zien dat jullie structuur is, het is Goddelijke Geometrie, wat jullie zijn! Jullie zijn in zoverre uit het evenbeeld van God ontstaan, omdat deze structuren overal aangetroffen kunnen worden. Zo boven, zo onder!

In elk Universum heeft elke steen deze structuur. Neem even een beetje tijd om jouw eigen structuur te bekijken. Ik zet dit voor jullie in scene.

Kijk hoe jullie je diverse lichamen langzaamaan kunnen herkennen en hoe zij met elkaar zijn verbonden.

Kijk dan hoe de netstructuur van het Raster hen fijn doorstroomt. Neem de tijd voor deze oefening en probeer hem vaker te doen. Jullie zullen jezelf in het leven van alledag bewuster waarnemen. Dit is indrukwekkend, nietwaar?

Is het niet haast fantastisch wat voor complexe wezens jullie zijn? In deze oefening zien jullie je gezamenlijke Zeven-chakra-lichaamssysteem, wat jullie zijn!

Dit is eigenlijk niet helemaal juist, omdat jullie Zijn nog verder reikt. Maar voor onze oefening en voor jullie groeiend begrip is dit nu voldoende. Wijder worden openbaart zich aan jullie als jullie meer oefenen. Verdiep je in het magnetisch veld dat jullie Zijn.

Ik wens jullie veel vreugde met Kryon!

Jullie, Barbara Bessen