Kryon: Een oefening voor Opmerkzaamheid en Vertrouwen

Kryon:
Een oefening voor Opmerkzaamheid
en Vertrouwen.

Gechanneld door: Barbara Bessen

16 september 2011
Vertaald uit het Duits door Henk Steur.

De oefening die ik jullie nu wil aanbieden is heel moeilijk. Hij heeft jullie gehele opmerkzaamheid en vertrouwen nodig.

Schuif je twijfel opzij en ontdek met mij wie je in Lemurië was. Jullie hebben daar zeker meerdere incarnaties gehad. Maar voor jullie groei is het bevorderlijk om hier en nu iets te aanschouwen wat jullie helpt uit te vinden waar jullie roeping zou kunnen liggen, voor het geval dat jullie dit nog niet weten.

Daarmee wil ik niet zeggen dat jullie een bepaalde bestemming moeten hebben.

Het zou ook kunnen zijn dat het genoeg is om te herkennen wie jullie zijn om daarna je Zijn aan andere mensen ter beschikking te stellen. Zijn jullie bereid?

Ik verzoek jullie weer om je een weide voor te stellen. Bijzonderheden daarvoor kunnen jullie in vorige oefeningen vinden.

Jullie zijn nu op de weide, helemaal in je geestelijk Zijn gedoken. Bevoel jezelf nu van top tot teen met je geestelijke handen, voel je haren, je gewaad en maak je op voor een wandeling op de weide. Aan het einde van de weide staat een lichtende piramide.

Daar hebben jullie de mogelijkheid om in een andere wereld te duiken. Die is als een tijdvenster dat jullie naar Lemurië brengt. Ga dichter naar de piramide toe en loop naar binnen. Het zou kunnen zijn dat jullie geen ingang zien, maar nadat jullie in jezelf hebben gekeken, zullen jullie weten hoe jullie binnen kunnen komen. Het innerlijk van de piramide kan ik jullie niet beschrijven.

Jullie zitten plotseling in een ander scenario. Jullie zijn misschien in een piramide die toendertijd je effectieve veld was. Misschien! Of jullie zijn in een ander scheppingsveld, misschien in een andere gang, in het bos of bij andere mensen.

Het is helemaal op jullie zelf toegesneden en het kan bij verdere reizen ook variëren. Jullie voelen je opnieuw in jezelf en stellen een verandering in je omgeving vast. Jullie voelen dat jullie daar in een bepaalde tijd waren. Kijk wie jullie waren en wat toendertijd jullie taken waren. Nu laat ik jullie alleen. Jullie zullen weten wat er te doen valt. Verken je thuis, je werkingsveld en je kennis in Lemurië.

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen