Kryon: Een verdere meditatie-oefening naar de Hogere Wezens

Kryon

Een verdere meditatie-oefening
naar de Hogere Wezens.

Gechanneld door: Barbara Bessen

20 juli 2012
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

 

Meditatie-oefening: Leven in het binnenste van de Aarde.

Er leven hoge wezens in het binnenste van de Aarde. Waarschijnlijk zijn het jullie oude vrienden en familieleden die erop wachten om jullie te ontmoeten, om jullie voor de volgende stappen op je weg te inspireren.

Vaak is de mens vol ongeloof dat uitgerekend hij/zij degene is waarop gewacht wordt. Daarom wil ik jullie er graag nogmaals aan herinneren dat jullie multidimensionale wezens zijn die van ver weg komen en al vaak driedimensionale planeten hebben geholpen te ascenderen.

Jullie zijn waarschijnlijk door de tijd reizende ascensie specialisten.

Dit mogen jullie echt van mij geloven.

Er is enige authentieke literatuur over dit thema. Er wordt ook veel speculatiefs aangeboden dat vaak aan samenzweringstheorieën is gekoppeld.

Snuffel een beetje rond totdat jullie hebben gevonden wat jullie werkelijk aanspreekt en niet in eerste lijn je nieuwsgierigheid bevredigt.

Een goed boek vibreert geestelijk op hoog niveau. Jullie worden daarmee naar een hoger niveau gevoerd omdat bewuste boeken meestal gechanneld zijn, vaak ook als het niet direct duidelijk is.

De kwaliteit wordt dan aan de auteur toegeschreven zoals dit bij componisten het geval is.

Jullie weten wel hoe ik dit bedoel. Jullie geestelijke vrienden of jullie Hoger Zelf helpen jullie graag en laten je voor het boek staan dat als geschapen voor jullie is. Ik weet het.

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen