Kryon: Emoties en Gedachten

Kryon:
Emoties en Gedachten.

Gechanneld door: Barbara Bessen

7 december 2012
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

 

Zijn jullie bereid tot verdere stappen? Jullie vragen mij na alles wat jullie hier hebben gelezen: “Hoe schep ik een wereld waarin ik wil leven en die mij bevalt? Hoe begin ik ermee om in een wereld te leven die voor mij op maat is?

Hoe krijg ik de dingen in mijn leven die mij de moeite waard lijken? Wanneer heb ik eindelijk geluk?”

Ook als heter niet op lijkt is alles wat jullie beleven, wat jullie zijn, hoe jullie je voelen, door jullie zelf geschapen. Jullie bepalen wat er in je leven gebeurt, hoe jullie je voelen. Alleen jullie – geen enkel ander wezen, ook niet je vader en moeder, niet je zusters en niet je partner – hebben de schepperswerktuigen voor jullie leven in de hand. Misschien hebben zij als middel voor het doel gewerkt.

Zij stellen zich op als pijnigers of onruststokers. Zien jullie waar ik naartoe wil? Ik wil helemaal geen oordeel hebben over jullie drama’s en belevenissen, ik wil jullie alleen maar zeggen dat jullie beter al het opgeslagene los kunnen laten.

De opslag hiervan in jullie is jullie emotioneel lichaam, het draagt en bevat alles wat jullie hebben beleefd en stuurt jullie daardoor je nieuwe ervaringen.

In de vorige hoofdstukken spraken wij al over de mogelijkheden om de werktuigen van de nieuwe energie in te zetten.

Hier nog eenmaal samengevat de stappen, die jullie kunnen gebruiken om oude conditioneringen, die nog op jullie drukken, op te lossen en die jullie opnieuw kunnen conditioneren:

  • je reine intentie uitspreken om in de nieuwe energie te gaan (Sommige mensen doen dit op andere manieren, die ook geëerd zijn, omdat niet iedereen dit soort boeken leest. Dit kan door een innig gebed zijn of door een krachtige wens om het karma op te lossen. De wegen zijn individueel. De reine intentie is belangrijk)
  • je ervan bewust worden wat er in je leven op je drukt en wat je voedt.
  • je ervan bewust worden waar je stagneert en welke conditioneringen daarvoor zorgen.
  • met behulp van innerlijke reizen, gesprekken en met behulp van de helpers en het Hoger Zelf de oude dingen oplossen, vrijlaten en/of integreren.
  • Waar wil ik heen? Wat wil ik in mijn leven halen en hoe doe ik dit?
  • je laten leiden door je Hoger Zelf dat jou intuïtief of in gesprekken vertelt hoe je de juiste stappen kunt zetten, emoties en gedachten kunt bekijken, je daarvan bewust worden, hen gericht kunt sturen en daarmee je verdere leven beïnvloeden.
  • en dan: loslaten en met toewijding en geduld de wonderen in je leven laten komen.

Deze kleine checklist vertelt jullie hoe je je nieuwe leven kunt beginnen. Verwacht wonderen, maar weet dat sommige stappen niet makkelijk zullen zijn. De eerste stap naar verandering zullen jullie namelijk zelf moeten doen.

Dit kunnen wij niet voor je doen. Wij kunnen jullie in liefde begeleiden, zachtjes sturen en aanmoedigen om op de weg te blijven. Wij geven ook schriftelijk de verbinding met je Hoger Zelf aan, het doel van de weg.

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen