Kryon en de boodschap uit de Natuur

Kryon met een Boodschap uit de Natuur

Gechanneld door: Barbara Bessen

18 mei 2012
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Ik kreeg op een dag de boodschap: “Ga naar het bos naar een voor jou aantrekkelijke boom en wacht op wat er gebeurt.” Zo gezegd, zo gedaan. Ik zat op een omgevallen, oude eik en wachtte. Voor mijn innerlijk oog zag ik een groot, een beetje grappig uitziend aardmannetje met een klein hoofd en grote ogen.

“Ik heb de taak om jou uit te nodigen in het Rijk van het Woud” zei hij. Daarbij nam hij mij bij de hand en leidde mij naar het binnenste van de Aarde. Ik ging in de geest verder op de weg die direct de Aarde in leidde.

Ik kwam in een grote grot die door fakkels werd verlicht. Het zag eruit als in een grote woning. Overal waren grote meubelen en toen zag ik een grote, lange tafel waaraan vele verschillende wezens zaten, zoals mieren, dwergen en zulke grappige wezens als mijn begeleider.

Aan het hoofd van de tafel zat een grote muis. Hij wees mij een plaats toe. Direct naast hem was de tafel voor mij gedekt.

Op dat punt is mijn herinnering vertroebeld. Ik herinner mij dat ik heerlijke bosbessenkoeken at en walnotenthee dronk.

Ik werd liefdevol begroet, kreeg een kleine lofrede van de muis, die duidelijk de baas was, voor mijn oplettendheid in het woud. Toen hield hij – de muis was mannelijk – een voordracht over de slechte toestand van de natuur.

Verdere bijzonderheden kan ik mij niet herinneren. Op een bepaald moment werd ik verwonderd weer wakker op de boomstam. Dit was een zeer indrukwekkende ervaring.

Soms weet ik dat ik stenen moet omdraaien, dan werk ik weer met de violette vlam om te reinigen. Ik heb op bestemde plaatsen ook al rozenkwarts neergelegd. Ik verzorg dit contact met de natuur en sindsdien gedijen de planten in mijn tuin bijzonder goed – overigens zonder mest.

De geestelijke kracht, het reinigingswerk en het vertrouwen dat alles goed is zoals het is, zijn genoeg. Ik ben heel dankbaar voor al deze ervaringen.

Monica en Alice houden ervan om met mij naar zee te gaan en te wandelen.

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen