Kryon: Geestelijke helpers en meditatie zijn gereedschappen

Kryon: Geestelijke Helpers en
Meditatie zijn Gereedschappen.

Gechanneld door: Barbara Bessen

21 september 2012
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

 

Meditatie met geestelijke helpers en channeling.

Een ander werktuig is de samenwerking met ons, je geestelijke helpers. Ik bedoel door channelen of je helemaal openstellen voor je intuïtie. Je handelt intuïtief als jij je voor het Goddelijke, dat wij vertegenwoordigen, opent.

Wij of je Hoger Zelf kunnen je daarbij leiden om het potentieel van jouw leven te scheppen. Het controleren van de gedachten en het channelen – zij het direct of door intuïtie – bespreken wij later.

Je kunt, als je naar jouw weide gaat, goed zien en voelen en nog een stap verder gaan: neem jezelf als handelend persoon op de weide waar. Strijk met je geestelijke handen over je lichaam en merk hoe je eruit ziet. Misschien wel zoals je er het liefst uitziet. Je ziet er heel leuk uit en voelt je lekker in de kleding die je draagt.

Betast jezelf net zolang en uitvoerig totdat je weet wat je op de weide draagt en hoe je eruit ziet. Deze situatie kan de uitgangspositie zijn voor verdere geestelijke reizen en ontmoetingen met je geestelijke helpers en je Hoger Zelf.

Begrijp alsjeblieft dat jij alles in je innerlijke wereld kunt scheppen. Je vormt je eigen scheppingsplaats en wij staan onszelf toe om in jouw werelden binnen te gaan. Jij leidt dit in door jouw zuivere intentie.

Een meditatie-oefening voor jou.

Als je jouw innelijke weide hebt gestabiliseerd, nodig ik je nu uit om meer uit te proberen.

Hoe zou het zijn met een bezoek van aartsengel Michael? Michael kan grote legioenen inzetten, hij helpt vele mensen in deze tijd om oude patronen en implantaten te verwijderen. Ook ik ben jou graag behulpzaam. Als jij hen wilt ontmoeten ga dan naar de weide en kijk wie zich voor jouw innerlijk oog manifesteert.

Hij staat waarschijnlijk heel machtig voor jou. Nu gaat het erom, hem goed waar te nemen en relatief duidelijk te herkennen. Neem hiervoor de tijd. Bekijk hem goed. Eerst zie je misschien een blauwe kleur, hij is vaak blauw gekleed omdat hij is toegedeeld aan de blauwe, de eerste Goddelijke Straal.

Probeer dan zijn omtrek te herkennen. Je kunt er ook om vragen dat hij jou daarbij helpt. Het helpt hierbij zeer als je helemaal in je gevoel gaat. Dit gaat zo: Concentreer je op je voeten en beweeg de blote tenen zodat je helemaal in contact met de aarde en het gras bent. Voel dan verder en kijk of aartsengel Michael ook blootsvoets is of dat hij schoenen draagt.

Misschien lach je nu en zegt: “Die kan hij toch helemaal niet dragen, hij is toch niet Fysiek.” Dit is over het algemeen correct, maar bedenk dat hij licht is, maar hij heeft de mogelijkheid om zich steeds zo te vormen als de mens nodig heeft.

Als jij hem in een sterk harnas verwacht, zal hij er een dragen. Als jij het nodig hebt dat hij zacht en teder is, zal hij jou benaderen in een licht gewaad en zal hij liefdevol glimlachen.

Probeer nu zijn hele gestalte voor je innerlijk oog te halen. Dit kan even duren en misschien lukt het niet meteen. Probeer het steeds weer. Aartsengel Michael is altijd bereid om jou hierbij te helpen. Hij heeft de mogelijkheid om er overal, op elk moment, voor ieder mens te zijn. Dit is een interdimensionaal concept en jullie zijn op weg om dit snel te gaan begrijpen. Aartsengel Michael is gekomen om voor bij jou een reiniging, een opheldering, toe te passen. Wanneer je hem ook ontmoet zal dit het juiste moment zijn, het passende tijdraam daarvoor zijn, om de dingen te verwijderen die kunnen gaan. Zo ga je stap voor stap verder, jouw ascensie specialisten verheugen zich er al op om jou verdere openingen en dwarsverbanden te bezorgen.

Wanneer je ook het gevoel hebt, een reiniging nodig te hebben, bezoek aartsengel Michael dan op de weide en vraag hem aan jou te werken. Schaam je er niet voor om deze dienst te vragen. Misschien denk je soms als je je niet zo goed voelt: “Ach, het gaat alweer.”

Waarom grijp je deze kans om steun te krijgen, niet aan? Een kort bezoek aan een warenhuis kan al een energetische vervuiling met zich meebrengen. Als jij in een beslissende levensfase bent en oude conditioneringen jou hinderen of sturen, vraag dan aartsengel Michael om je daarvan te bevrijden.

Vanuit dit oogpunt bezien is aartsengel Michael ook een werktuig van de nieuwe energie. Saint Germain sluit zich hier ook heel graag bij aan. Bij deze gelegenheid wil ik jou gaarne nog eens aan de twaalf Goddelijke Stralen herinneren die nu in jouw oorspronkelijk lichaam zijn opgeslagen, geactiveerd worden en een hoogwaardig instrument zijn voor reinigings- en groeiprocessen op weg naar meesterschap.

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen