Kryon: Geluk

Kryon: Geluk.

Gechanneld door: Barbara Bessen

1 juni 2012
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

 

Hoe men geluk de hand reikt…..

Wees door mij gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Is dit niet een heerlijke tijd van veranderingen? Of horen jullie bij de mensen die niet zo van veranderingen houden? Maar veranderingen zijn zo belangrijk als het leven zelf want het is de rivier van alle Zijn. Niets blijft zoals het is. De zo noodzakelijke verandering van de sociale en wetenschappelijke structuren ervaart ieder mens momenteel op zijn eigen manier.

Dat is ook verbonden met de diepste angsten om gemangeld te worden. Het is beangstigend om niet te weten of er genoeg geld op je rekening staat of dat het werk wat je hebt het loon blijft brengen voor het dagelijks leven of dat het oude systeem totaal ineen valt. Maar dat zijn allemaal aardse zaken, nietwaar? Het ware zijn en de daarmee verbonden zekerheid is op een dieper niveau, en dat is in jullie zelf.
Leg alsjeblieft even de hand op je hart. Ga een moment naar binnen en luister naar je hartslag en naar het ruisen van het leven. Hoe voelt het om helemaal met jezelf in verbinding te zijn? Goed, nietwaar?

Het is de verbinding met de kosmos, met de sterren en de Bron van alle Zijn.Die is in jullie en zorgt daar altijd voor jullie. Jullie zij nooit gereduceerd tot uiterlijke, schijnbaar gelukbrengende dingen.

Jullie hart is de drager van allesomvattende Liefde en verzorgt jullie, altijd. Deze bron versaagt nooit en is de sleutel tot jullie dagelijks geluk. En mogelijk brengt dit ook met zich mee dat op wonderbaarlijke wijze jullie bankrekening wordt gevuld. “Hoe moet dat gebeuren?” vragen jullie mij helemaal ondersteboven. Natuurlijk, met jullie Goddelijke kracht die in jullie woont. Die is de sleutel tot alles. Jullie moeten het alleen geloven. En er vast van overtuigd zijn dat de Goddelijke energie in jullie Heilig Hoger Hart alles kan. Beperk jezelf niet door te twijfelen.

Ik ben in diepe liefde en verbondenheid.

KRYON