Kryon: Hartskwaliteiten Deel 2

Kryon: Hartskwaliteiten
Deel 2

Gechanneld door: Barbara Bessen

1 oktober 2008
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Ook de jaargetijden weerspiegelen wat er met jullie en de Aarde gebeurt: Jullie veranderen je gezamenlijk Zijn naar een multidimensionaal lichtwezen. Terwijl wij hier samen zitten als een geestelijke familie, rommelt het om jullie heen op de financiële markten. Een paar van jullie overleggen intensief wat jullie moeten doen.

Mijn raad: Ga achterover zitten, ga naar je hoger hart en stel je vragen. Gebruik je gevoel en belicht het probleem dat de financiën je bezorgen. Je zult worden geïnspireerd om het juiste te doen of juist niets te doen.  Ik ben er zeker van dat er in de meeste gevallen niets te doen valt. In jullie hoger hart vinden jullie een Hele zienswijze maar daar is, anders dan bij jullie in de dualiteit, alles in de nu-tijd.

Daar ervaren jullie hoe je je leven, aangepast aan de nieuwe frequentie, kunt leven. Bemerk de prioriteit van het belang: Jullie staan nog overal voor! De financiële crisis past niet in jullie manier van leven omdat die een illusie is en kunstmatig in het leven is geroepen. Wat jullie daarover horen is niet correct. Het is een inventarisopname van op een aardse manier handelende mensen die op het speelveld van de dualiteit handelen. Wat er gedaan moet worden? Blijf in je hogere hartskwaliteit en en beluister daar of wat er gedaan moet worden met betrekking tot de uiterlijke onzekerheden. En wees ervan verzekerd: voor jullie is gezorgd. Jullie zijn nu nauw verbonden met je Goddelijke kern die jullie zal sturen en leiden op je volgende stappen.

Stel je alsjeblieft voor dat de dingen die je voor je leven nodig hebt naar je toe zullen komen. Maar welke weg zij zullen nemen dient niet met je verstand benaderd te worden, dat kun je beter aan je Hoger Zelf overlaten. Ga de Gouden Golf in en vul jezelf met Goddelijk Prana en vertrouw erop dat alles voor je bestwil is. Critici onder jullie zullen zeggen: “Kryon, jij hebt makkelijk praten, jij hebt geen geld of een woning nodig”. Dat klopt, jullie hebben gelijk, maar ik weet dat alles wat jullie wensen tot jullie beschikking staat. Alles wat jullie wensen is er al, staat eigenlijk al naast jullie.

Het is al in het Goddelijk Tapijt voorhanden, jullie gedachten hebben het al in leven geroepen. En jullie Gouden Engel geeft de ideeën, het focussen en de energie waarmee het in jullie leven kan treden. Het is jullie taak om de twijfel en het ongeduld naast je neer te leggen. Vertoef vaak in je Hoger Hart, dat kan ook in de auto met je ogen open, in de trein, bij het stofzuigen of onder de douche.

Houd die verbinding met je Hoger Zijn vast, het brengt liefde en warmte en het stuurt de inspiratie voor nieuwe stappen en het belangrijkste: Het verhoogt jullie lichtquotiënt! Hoe sterker jullie hogerdimensionaal been wordt des te meer licht jullie bevatten. Het contact met het Hoger Hart opent jullie meridianen en jullie chakra’s nog meer en dan kan het Goddelijke Licht steeds meer door jullie heenstromen. Sterk dit contact overdag nog met wat prana-ademhalingen dan zullen jullie zeker voelen dat jullie hoger vibreren.

Dit merken jullie als jullie de energie door je lichaam voelen stromen, jullie bewegen je makkelijker. Jullie zorgen en angsten zijn niet meer zo belastend en de oplossingen zijn makkelijker voorhanden.

Jullie intuïtie en de directe woorden van je Hoger Zelf vertellen jullie dit. Jullie merken dat je derde oog zich verder opent. Innerlijke visioenen van je toekomst komen plotseling in jullie waarnemingsveld. Beelden van ideeën die zich willen manifesteren. Jullie trekken door je lichtvolle verandering andere mensen in je nabijheid aan die bij jullie ideeën behulpzaam zijn, die net zo denken als jullie. Er komen nu nieuwe ideeën van ontwaakte mensen in deze tijd die zich toespitst.

Jullie hogere hartskwaliteiten zorgen ervoor dat jullie alle aanstaande veranderingen van de Aarde en haar kunstmatig geschapen systemen met gelatenheid, met Goddelijk overzicht en een wijde blik goed kunnen inschatten en, zoals het jullie past, kunnen veranderen.

Hebben jullie zin om een blik in je Hoger Hart te werpen? Haal een paar keer diep adem waarbij je bewust je kroonchakra inademt, de adem naar je hart trekt, het daar een paar ogenblikken vasthoudt en het dan je lichaam uit laat stromen. Als jullie dit een paar keer hebben gedaan merken jullie een vibrerende energie in je lichaam. Het is het Licht van de Bron van alle Zijn. Jullie hebben bewust de Gouden Golf in je lichaam getrokken. Nu voelen jullie je aangenaam licht en sluiten de ogen.  Visualiseer je hart voor je innerlijk oog. Zo in de vorm zoals mensen zich een hart voorstellen. Als jullie het duidelijk voor jullie zien zullen jullie vaststellen dat er een paar hindernissen voor je hart zijn. Ik maak hen voor jullie zichtbaar.

Kijk er goed naar, misschien hebben jullie een hek met een slot neergezet, misschien is het een muur die jullie in al die jaren hebben opgebouwd om je te beschermen.

Misschien zijn jullie al wat helderder en ontdekken nog een paar restjes van de vesting. Helder en reinig nu je hart van de uiterlijke barrières  en ruim alles op wat je stoort. Het kan wat moeizaam gaan, misschien hebben jullie er wat langer voor nodig. Neem er de tijd voor.

Misschien zijn jullie wel snel klaar. Herken nu dat jullie een poort, een ingang naar je hart hebben vrijgemaakt. Open de poort en ga naar binnen, je hart in. Kijk om je heen. Hoe ziet het er daar uit? Moet ook hier iets gereinigd worden? Verschaf je met innerlijke kracht een Goddelijke ruimte. Hoe die voor jullie ook moge zijn.

Jullie stellen je misschien een heel helder verlichte ruimte voor of hebben het liever gedimd en gezellig zodat jullie steeds weer terug kunnen keren om te mediteren, te communiceren of uit te rusten. Het is je eigen, heilige ruimte waar niets of niemand je kan storen. Vraag nu je Gouden Engel om in deze ruimte te komen. Hoe deze ontmoeting zal zijn is voor iedereen anders. Ik laat jullie daarmee nu alleen – of treffender gezegd – ik trek mij een stukje terug.

Wij zijn altijd met elkaar verbonden. Ik ben nooit weg, alleen een stukje teruggegaan.

Begrijpen jullie, lieve mensen, nu dat jullie werkelijk nooit alleen zijn? En de weg naar jullie Hoger Hart is de weg naar jullie heiligdom. Jullie kunnen het ook als een interdimensionale poort naar de overige werelden zien, die duizenden jaren voor jullie gesloten was.

Jullie Hoger Hart is de doorgangspoort naar de andere dimensies die jullie eigenlijk je vaderland noemen.

Sta jezelf toe je leven zo te veranderen als het voor jullie passend is. Ook al ziet dit er voor buitenstaanders ongewoon uit. Nu is het voor jullie de tijd om je visioenen voor een nieuwe wereld in te leiden. Het gereedschap hiervoor vinden jullie in je Heilg Hoger Hart.

Ik wil jullie graag nog even vertellen dat jullie arbeid aan jezelf ook een dienstverlening aan de mensheid als collectief is. Omdat alle mensen met elkaar verbonden zijn helpen jullie door het openen en centreren van je Hoger Hart ook de andere ontwaakten om makkelijker in de hogere gebieden te komen. Is dat niet prachtig?

Ik ben in diepe liefde en verbondenheid

KRYON

Ontvangen door Barbara Bessen in oktober 2008.

 

Deze tekst kan vrij gebruikt worden. Veranderingen zijn niet toegestaan.