Kryon: Het verkennen van de innerlijke werelden met bewustzijn

Kryon: Het verkennen van de
innerlijke werelden met bewustzijn.

Gechanneld door: Barbara Bessen

15 maart 2013
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Voor het verkennen van de innerlijke werelden is er een praktische en beeldende methode die ik jullie graag uitleg. Ik wil jullie vragen voor jezelf een innerlijk podium te bouwen waarop jullie in de innerlijke werelden wat makkelijker actief kunnen zijn. Sluit je ogen en stel je voor je innerlijk oog een podium voor, zoals in een theater.

Jullie zitten op de eerste rij van je eigen kleine theater, als toeschouwers of als toneelspelers. Jullie kunnen je theater ook een naam geven. Wat denken

jullie van: “Mijn persoonlijk Drama en Blijspeltheater.” Klinkt goed, nietwaar?

Ga lekker zitten in je persoonlijk theater en bezoek het steeds als je enkele zorgen of thema’s wilt bekijken. Het hoeft niet per se een drama te zijn. Jullie kunnen hier ook alle innerlijke kwaliteiten aanschouwen en ermee werken.

Hebben jullie zin in een oefening? Sluit dan je ogen, maak het je gemakkelijk op je theaterstoel en concentreer je op het toneel.

Vraag dan met zuivere intentie je innerlijke danseres of je innerlijke danser op het toneel. Kijk wat er gebeurt.

Misschien zweeft er op lichte voeten een ballerina heen en weer of een trotse flamencodanser of zie je een jonge danseres die als een lelijk eendje verlegen het toneel op komt. Ik hoef jullie dit niet verder uit te leggen.

Kijk goed naar jouw innerlijke danskwaliteit, trek je conclusies eruit en neem nader contact op met je innerlijke danser(es) en spreek met hem/haar. Jullie zullen een interessant inzicht verkrijgen.

Dit podium is er een van opheldering van al jullie uiterlijke levensniveaus want alle uiterlijke gebieden weerspiegelen het innerlijk. Spreek met je angsten, dat is een interessante ervaring. Heb je al eens je innerlijke moeder of je innerlijke vader bezocht? Ook dat zijn diep ingrijpende belevenissen. Begrijpen jullie nu waarom ik jullie aanraad om met jezelf te werken?

Alleen jullie zelf kunnen aan en met jezelf reinigingsarbeid verrichten. Als er in je omgeving iemand is die jullie goed door deze gebieden kan leiden neem deze hulp dan gaarne aan. Een goede energiewerker zal jullie gewoon leiden, zal jullie op je weg naar binnen begeleiden om dan zachtjes en meevoelend deze ervaringen met jullie te delen.

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen