Kryon: In Harmonie met de Natuur

Kryon: In Harmonie met de Natuur.

Gechanneld door: Barbara Bessen

22 februari 2012
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Kryon: Hoe zou zo’n dag in harmonie met de natuur eruit kunnen zien?

Ik schenk jullie een blik op een dag vol harmonie, een toekomstvisie die jullie moet opmonteren om dit heerlijke leven, misschien voor het eerst, zo te leiden.

Dat is mijn visie voor jullie: Stel je voor dat je ’s morgens wakker wordt en nog een beetje in je bed doezelt en voelt hoe het bed zich helemaal aan je bewegingen aanpast. Het is een zeer weldadig aanvoelende onderlaag die een beetje als een schaal is gevormd en je lichaam draagt en wiegt.

De boom die jou draagt weet dit en doet zijn best. Je opent je ogen en al jouw zinnen worden langzaamaan weer actief en je stelt vast dat het heerlijk naar bladeren, naar hout en naar bloesems ruikt. Je kijkt naar jouw lichaam. Het is in een lichte deken van plantendelen gehuld en daaronder ben je naakt. Je hebt het niet koud want de hele ruimte heeft een goede temperatuur.

Je denkt dat een best een beetje koeler zou kunnen zijn. Je bent direct met het element lucht verbonden en een fris windje omhult jou. Je gaapt en strekt je uit op je boombed en verheugt je op de nieuwe dag.

Je verbindt je met jouw Hoger Zelf, jouw Goddelijke vonk en stemt je helemaal af op de ideeën voor de nieuwe dag. Misschien heeft jouw Hoger Zelf vandaag bijzondere dingen voor jou te doen. Misschien is het vandaag een dag om dichter bij de natuur te zijn en heb je een wandeling gepland. Misschien wil je een paar vruchten oogsten om die naar iemand te brengen die je daarvoor iets geeft wat jij niet hebt.

Hij zou een meester kunnen zijn in het herstellen van plantenkleding en ruilt met jou. Je zult nu weten hoe de nieuwe dag er ongeveer uit gaat zien. Nu heb je zin in een verfrissende douche. Je staat op en gaat naar de kleine douchenis en na op een geestelijke doucheknop gedrukt te hebben onstaat er plotseling een krachtige waterstraal, bijna een waterval, waar je onder gaat staan en de nachtelijke processen van je afwast. Het voelt heerlijk aan!

Je spoelt je tanden krachtig en en vraagt of alles dat onrein is wordt verwijderd. Je hebt het idee dat je vandaag graag de vibratie van de kleur blauw in je wilt integreren. Je hebt voor de huidige dag de kracht en sterkte van deze vibratie nodig.

Gedacht, gedaan! Blauw doorstroomt  jou. Kun jij je dit voorstellen? Voel de grote, krachtige waterstraal of waterval, is het niet kostelijk?

Nadat je uitvoerig hebt genoten, laat jij je de druppels van je afdruipen en bedank jij het water en de kleur voor hun diensten.

Je kiest een luchtige tunica uit als kleding en besluit om blootsvoets te blijven. Zo kan de dag beginnen. Je kijkt om je heen in jouw mooie natuurhuis  welke vruchten jou vandaag verlokken. De vruchten en noten die jij als huisgenoten hebt uitgezocht hebben prachtige vormen en kleuren.

Als je even in jezelf luistert, weet je welke voedingsstoffen je vandaag nodig hebt en pakt de passende vrucht. Afwassen en afpellen is niet nodig, echt niet. Deze vruchten zijn niet vervuild.

Je verlaat jouw huis en gaat voor een heerlijke eik zitten die de vorm van een bank aanneemt. Daar geniet je van jouw vrucht en begroet jouw vrienden, de bomen. Zij wensen jou een heerlijke dag. Er is door gedachten bekend geworden dat jij bent ontwaakt en jouw vrienden, de dieren, komen om jou te begroeten. Misschien is er een ezeltje bij, een egel, een vogel of een spin die zijn net voor jou verlaat.

Jij bent zeer met hen verbonden. (Je houdt niet van spinnen, je walgt ervan? Deze fobie stamt uit een zeer verre tijd waarin spinachtige wezens met aardmensen experimenteerden! Ook dit kan opgelost worden)

Jij babbelt wat met hen, telepatisch natuurlijk, en neemt hun ochtendgroeten in dank aan en luistert naar hen, wat hen beweegt, wat er aan de hand is. Ja, zo zou het begin van de dag eruit kunnen zien. Is dit niet hemels?

Misschien deel jij jouw bed met een mens die jou zeer na staat. Misschienstormen er ook kleine kinderen rondom jouw bed om met jou te stoeien en samen met jou onder de natuurdouche te gaan en onder het water te spetteren. Dit zou allemaal kunnen. Hoe voel jij je? Het geeft plezier om in deze toekomstperspectieven te duiken of je af te stemmen op het tijdraam en Lemurie te bezoeken, nietwaar? Als je zin hebt, leef je deze dag graag verder.

Deze kleine visualisatiereis scherpt jouw voorstellingskracht en het helpt jou in je leven aan te trekken wat je wilt leven. Schep zo jouw met de natuur verbonden toekomst. Ik help jou graag bij de eerste stappen.

In het komende artikel heb ik een meditatie-oefening voor jullie.

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen