Kryon: Infobrief juli 2015

Kryon: Infobrief juli 2015

Barbara Bessen / 4 juli 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve seminar- en Reisvrienden!

Hebben jullie tijd? Ja? Wat is tijd voor jullie? Wij kijken nog altijd op de klok en delen onze dag met uren in omdat de dagelijkse dingen zich daarnaar richten. Wij gaan om 12 uur naar de tandarts, om 3 uur naar oma en om 7 uur zijn wij bij vrienden uitgenodigd om te komen eten. Om half twaalf liggen wij waarschijnlijk in bed. De meesten van ons gaan ook op een vastgestelde tijd werken.

Dit betekent dat de dag nog meer door tijd wordt ingedeeld. Bestaat er werkelijk tijd? Ik heb mij daarmee een beetje beziggehouden. “Het kortste verhaal van de tijd” van Steven Hawking heeft mij daarop enig inzicht gegeven. Het is wetenschappelijk relatief begrijpelijk gepresenteerd, maar mijn diepere en praktische herkenningen kreeg ik vanuit de geestelijke wereld. Ik experimenteer(de) met de tijd.

Ik stelde bijvoorbeeld zelf vast dat er in de hogere gebieden geen tijd bestaat. Wij ondernemen aldus lange geestelijke reizen, misschien met Saint Germain of Sanat Kumara die ons uitnodigen.

Op een reis mocht ik aan een bespreking deelnemen waarbij de geestelijke meesters aanwezig waren om over een thema dat de Aarde betrof, te discussiëren.

Ik bevond mij tijdens een meditatie plotseling bij hen, werd naar een stoel gebracht en was erbij betrokken. Iemand vroeg mij iets over een belangrijk Aarde-thema. Ik was overigens zeer onder de indruk dat men van mij, een “aardling”, hierover iets wilde horen. Ik gaf mijn mening hierover. Ik bleef daar lange tijd. Voor mijn gevoel was het een uur. Op een bepaald moment vervaagde de scene en werd ik mijzelf in mijn aardse stoel weer gewaar.

Een blik op de klok liet zien dat er maar vijf minuten voorbij waren. Ik was zeer onder de indruk. De vraag kwam bij mij op, omdat Kryon steeds over de twee benen spreekt waarmee wij ons dualistische en ons inter-dimensionale leven leiden, volgens welke “fysieke” wet dit plaatsvindt.

Hoe en wanneer werkt het inter-dimensionale zich uit op het fysieke niveau? Ik voel dat de tijd is gekomen waarop wij de vele causale samenhangen beter begrijpen. En wij moeten experimenteren met de tijd, met de samenhangen, met het visualiseren van onze “dromen” over een nieuwe Aarde. Het gezegde dat wij bij onszelf moeten beginnen wordt steeds zinvoller.

Wat er aan de buitenkant op politiek en wetenschappelijk gebied gebeurt is voor ons niet te veranderen maar wel met ons inter-dimensionale been.

Laten wij gewoon proberen om de veranderingen zachtjes maar zeker in te voeren.

Ik zit middenin mijn nieuwe boek. Dit is mijn weg – om de tijd uit te laten dijen, te veranderen en daarmee wat er gebeurt positief te beïnvloeden. Saint Germain zorgt voor een steuntje in de rug!

Een citaat dat mij goed bevalt:

“Ik geloof dat wij scheppen om ons verder te ontwikkelen. Anders zou Jezus gezegd hebben: Zit stil en doe helemaal niets, totdat ik wederkom!”

Swami Beyondananda (Steve Bhaerman) Auteur, Komiek en cultuur-commentator.

Jullie,

Barbara Bessen.