Kryon: Innerlijke werelden

Kryon: Innerlijke werelden

Gechanneld door: Barbara Bessen

22 maart 2013
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Spiritualiteit en de ontdekkingsreis
naar je eigen innerlijke werelden.

In het voorgaande artikel: Spritualiteit en het onderzoeken van de innerlijke werelden” lieten wij zien dat de uiterlijke gebieden zich in het innerlijk weerspiegelen.

Het gaat hier niet om nieuwsgierigheid of oordeel, maar om diep ingrijpend reinigingswerk. Ook hier is het belangrijk om te weten dat er geen diepgaande analyses gemaakt moeten worden.

Als jullie innerlijke ervaringen hebben doorgemaakt, vraag dan je Hoger Zelf om opheldering. Dit kunnen jullie ook aan aartsengel Michael vragen. Dit onderzoeken dient overigens de bewustwording; daarna kunnen jullie de oude ervaring loslaten. Wees niet bang als er in jouw innerlijk heftige scenes plaatsvinden.

Er kan niets gebeuren. Laat alles gebeuren. Duikt er een bloeddorstig monster op, dan is het ook een deel van jou dat je misschien door intensieve gedachtepatronen hebt geschapen. Innerlijke verscheurdheid zal misschien door een gevecht van demonen worden gesymboliseerd.

In geval van twijfel kunnen jullie alles met liefde oplossen. Als jullie het helemaal niet meer weten en helemaal ondersteboven liggen omdat jullie in je innerlijk zoiets helemaal niet hadden verwacht, vraag dan aartsengel Michael of je Hoger Zelf op het toneel en vraag hen om opheldering. Luister naar de boodschap die je geschonken zal worden. Elke situatie is op te lossen. Het hier beschreven innerlijk werk is directer dan het in de psychotherapie gebruikelijk is.

Daarmee wil ik de geëerde professionele arbeid van de psychologen niet ter discussie stellen, maar door de hoge energieën die nu naar de Aarde komen kunnen oude en in kwantumsprongen geïnteresseerde oude zielen deze geestelijk ondersteunde weg directer en makkelijker begaan.

Ik sta mijzelf nog de opmerking toe dat het ook hierom effectiever gebeurt omdat wij, de interdimensionale wezens, ter beschikking staan. Wij zien jullie totale heelheid en herkennen waar wij op jullie verzoek helpend mogen ingrijpen en wij doen dit ook direct. Het gebeurt ogenblikkelijk, ook dat is een interdimensionaal concept waarop aardse vaklui nog niet compleet kunnen teruggrijpen.

Wie bijvoorbeeld de innerlijke danser uit het vorige artikel demonstreert kan ook andere kwaliteiten naar boven halen. Kijk naar je innerlijke schilder, je inerlijke dichter.

Jullie hebben vele kwaliteiten in je. Zij werden in dit leven misschien niet ingezet omdat zij niet tot het repertoire behoren dat jullie voor dit leven hebben uitgezocht.

Omdat jullie nu de helderheid ingaan en je thema’s grotendeels hebben afgewerkt is er nu kracht en plaats voor nieuwe ervaringen. De hoge Kunsten zijn een goede mogelijkheid om je creativiteit te laten groeien.

Op jullie eigen innerlijk toneel kunnen jullie creatief zijn als jullie nieuwe situaties scheppen. Dingen die jullie nog graag willen doen. Die kunnen jullie daar nu schilderen, voorstellen, zelfs imaginair want dit is een uitbreiding van het visualiseren.

Breng al je kracht, je hartsenergie naar dit scheppingsproces. Weet je, het is als het gevoel dat je “pakt” als er iets in je brandt, als je een diepe wens hebt die je hoe dan ook tot leven wilt roepen.

Misschien is het een tour door de bergen, in de Andes of een reis naar de Chinese Muur. Misschien is een eigen tuin jouw wens die jij wilt verwerkelijken.

Innerlijke reizen zorgen voor zielenbalans, zij stimuleren de distributie van hormonen die op hun beurt weer lichamelijke reacties aantrekken die jullie ertoe brengen om je doel te bereiken. En deze innerlijke kracht van het voorstellingsvermogen is de basis voor het omzetten in de materie.

Benut dit toneel voor jullie brandende wensen en belicht waarom jullie dit niet kunnen omzetten. Wat scheelt eraan? “Mijn uiterlijke omstandigheden staan het niet toe!” zouden jullie kunnen tegenwerpen. Er zijn werkelijk uiterlijke gronden, maar beperk jezelf niet. Zeg: “Alles is mogelijk.” Daarmee geven jullie het Universum de mogelijkheid om wonderen te scheppen.

Preciezer gezegd, scheppen jullie deze wonderen eigenlijk zelf omdat jullie je bewustzijn hebben veranderd en ervan uitgaan dat wonder kunnen geschieden.

Heb ik jullie vandaag al gezegd dat jullie heerlijke, grote schepperwezens zijn en geliefd worden vanwege jullie dienstverlening hier op Aarde?

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen