Kryon: Je eigen Heilige Tempel /3

Kryon: Je eigen Heilige Tempel /3

Gechanneld door: Barbara Bessen

28 juni 2013
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

 

Je eigen Heil(ige) Tempel.

Ik zou Kryon niet zijn als ik hier geen precieze, praktische hulp zou aanbieden. Laten wij aannemen dat jullie sterk snuiten en hoesten en je niet meer kunnen bewegen omdat alles pijn doet en jullie je zeer zwak voelen. Dan zouden jullie een ruimte moeten zoeken om alleen te zijn, hoeveel mensen er buiten jullie hulp ook kunnen gebruiken.

Neem de tijd voor jezelf en rust uit. Dan kunnen jullie met reine intentie je Hoger Zelf of aartsengel Michael vragen om je te helpen om het symptoom te herkennen en weer in helderheid te komen. Als jullie erom vragen worden jullie geholpen, dat is een kosmisch principe.

Wie vraagt wordt gegeven en dit is waarlijk  een Goddelijke Wet.

Om jullie menselijk denken ietwat te voeden en ook jullie plastisch te tonen hoe jullie energetische zelfgenezing krachten geactiveerd kunnen worden, kunnen jullie je een eigen heling tempel voorstellen en daar hulp ontvangen.

Daar ervaren jullie verlichting en kunnen jullie expliciet ervaren waarom jullie zo verkouden zijn. Een eigen heilige tempel is een ontmoeting met jullie Hoger Goddelijk Deel.

Zijn jullie tot zo’n stap bereid?  Vertrouwen jullie erop dat jullie je eigen dokter en reiniger kunnen zijn en ook je eigen energie in balans kunnen brengen?

Ik wil jullie hiermee niet zeggen dat jullie bij ziekte geen hulp van buitenaf moeten vragen. Dit is een evenwichtsoefening waarbij het om het zelfvertrouwen in de energetische zelf heling krachten en en de God in jezelf gaat.

Jullie kunnen er in het algemeen vanuit gaan dat alle ziekten energetisch in balans gebracht kunnen worden als het eigen Goddelijk Zelf daar Ja tegen zegt.

Want, begrijp dit alsjeblieft goed, sommige ongelukken en sommige ziekten zijn mogelijk nodig voor jullie ontwikkeling. Als kanker je leven onderbreekt dan heeft de kanker een taak meegebracht die opgelost zou kunnen worden.

Dit kan met een omzetting van het hele leven zijn verbonden, ongeveer zoals men lichamelijk misbruik uit de jeugd of ander trauma herkent en loslaat.

Ik bied jullie nu aan om een eigen genezing tempel in de vijfde dimensie te scheppen die jullie de kans geeft om kleine kwalen direct in balans te brengen en door het bespreken met jullie hogere delen of jullie meester-geestelijke leiders diepere ziektesymptomen te herkennen.

Sluit alsjeblieft je ogen en neem een paar diepe ademhalingen. Steek dan je geestelijke hand uiten bemerk ook de mijne. Ik leid jullie graag bij deze belangrijke stap naar zelf verantwoordelijkheid. Stel je weer voor dat je op een mooie weide bent. Neem de tijd om je daar helemaal thuis te voelen.

Let op het gras onder je voeten en kijk en voel welke kleren je draagt.

Neem ook jezelf goed waar en kijk naar de omgeving, ruik het gras en werk met al je zintuigen.

Nu slenter je een beetje heen en weer en ontdekt daarbij in de verte een tempel. Die kan in de vorm van een piramide zijn of van een ander gebouw.

Het zal je bevallen. Ga naar de tempel zodat je er direct voor staat. Het is jouw persoonlijke genezing tempel, jouw heilige ruimte voor energetische genezing. Zie de ingang van het gebouw en ga naar binnen. Het interieur van de tempel is nogal Spartaans. Misschien zie je daar een indirecte verlichting, een paar planten, misschien een kleurige springbron. Je ontdekt waarschijnlijk maar weinig meubilair.

In het midden van de ruimte is er een wat grotere bank die uitnodigt om te gaan liggen.

Het is jouw behandelingsgebied. Voel je uitgenodigd om daar te gaan liggen.

Zo gauw je nu jouw reine intentie om je een behandeling te geven, innerlijk meedeelt, herken je twee lichte gestalten die naderbij komen.

Zij begroeten jou vriendelijk, ontkleden jou, hullen je in een gaasachtige stof en leggen jou zorgvuldig op de behandelingstafel. Je bemerkt boven jou een groot kristal maar je kunt moeilijk herkennen wat voor een het is, een bergkristal of een diamant. Dit kristal fonkelt in vele kleuren.

Sluit nu je geestelijke ogen en vraag met reine intentie om activering van jouw energetische zelf genezing krachten. Nu kunnen er verschillende dingen gebeuren. Misschien duik je in blauw licht, in rood of meerdere kleuren. Misschien word je heel warm of voel je een lichte koelte.

Misschien merk je dat er aan bepaalde lichaamsdelen wordt gewerkt. Hoe lang deze behandeling duurt is verschillend. Laat los en geniet van deze energetische sessie. Je zult weten wanneer het afgelopen is.

Tijdens deze energetische behandeling krijg je misschien ook ingevingen over wat je in jouw leven wil belichten of zou moeten veranderen. Je weet opeens wat deze kwaal heeft opgeroepen, waarom jij geërgerd bent of waarom een lang lijden steeds weer terugkomt en steeds weer opduikt en jou niet met rust laat. Dit tempelbezoek kan tot een dagelijks ritueel gemaakt worden, mogelijk des avonds.

De hele lange dag door zit je in vele situaties die jou opeisen en je energieveld verzwakken. Daarnaast zit je ook nog in een sterk transformatieproces.

Jouw ascensie helpers werken aan jou en vormen jouw DNA om en activeren het, leggen lichtkanalen aan, activeren lichtinformatiepakketjes die jij zelf enige tijd geleden inpakte zodat zij nu ter beschikking staan.

Elke avond een schoning-programma ondersteunt dit werk, ook als jij weer pijn in je hele lichaam hebt die door deze veranderingen zijn ontstaan.

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen