Kryon: Je eigen Heilige Tempel /5

Kryon: Je eigen Heilige Tempel  / 5

Gechanneld door: Barbara Bessen

26 juli 2013
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

 

Je eigen Heil(ige) Tempel

Verdere oefeningen

Ik ga nog een stap verder: Bevalt het jullie als ik jullie zeg dat jullie een fitness-studio moeten opzoeken om je spieren te sterken of overbodige pondjes kwijt te raken?

Als jullie dit in de geest doen, heeft dit hetzelfde effect. Is dat niet fantastisch? Neem de tijd voor een intensieve gedachte-uitwisseling over dit thema. Ik help jullie daar graag bij.

Jullie helingtempel is voor alle hoge wezens toegankelijk als jullie dit willen. Vraag aartsengel Michael om een gesprek en om een behandeling als jullie oude patronen willen ophelderen. Saint Germain bezoekt jullie ook graag voor een violette douche en voor een gesprekje over je zorgen.

“Waarom reageer ik steeds hetzelfde in bepaalde situaties? “ zouden jullie Saint Germain kunnen vragen.

Hij zal jullie interessante zienswijzen en inzichten vertellen. Weet alsjeblieft dat gesprekken met de geestelijke wereld minstens zo echt zijn als de aardse gesprekken. Zij zijn inter-dimensionaal.

Hier nog een aanwijzing dat jullie ook de energie van Moeder Aarde voor beter aarden in jullie helingtempel kunnen uitnodigen. Ook de Aarde heeft haar lichamen en haar gebieden in de hogere dimensies en zij kan altijd jullie zelfhelingceremonie bijwonen. De hoge wezens uit Lemurie komen in elk geval graag in jullie helingtempel en geven jullie raad.

Experimenteer. Aan deze wijze van onderzoeken zijn geen grenzen gesteld.

Barbara’s persoonlijke ervaringen.

Het idee over persoonlijke helingtempels heeft Kryon mij een paar jaar geleden geschonken. Toentertijd was ik nog erg terughoudend en schiep een eenvoudige tempel. Onderdelen en nadere omgeving kon ik niet zo goed waarnemen. Met de tijd werden de contouren scherper, kon ik de details goed zien en heb de tempel zo ingericht als ik dit graag wilde. Dit verandert steeds weer. Nu heb ik onlangs de zandweg er naartoe opnieuw beplant.

Wonderschone lelies, mijn lievelingsbloemen, tooien hem nu. Voor de ingang staan links en rechts heerlijke kandelaars met kaarsen.

Voordat ik de tempel binnenga steek ik de kaarsen aan. Het is mijn persoonlijk ritueel. Soms pluk ik een paar lelies of soms maar een en neem ik die mee naar binnen. De lelies hebben prachtige kleuren zoals ik die op Aarde niet kan waarnemen. Ik mijn tempel heb ik een grote kleurrijke lichtdouche en een waterval.

Naar believen kies ik het ene of het andere. In het midden van de ruimte staat een groot kristallijnen bed. Het is vaak verwarmd, ik heb het altijd een beetje koud(ook in de geest).

Dan kunnen er verschillende dingen gebeuren. Soms behandelt Kryon mij, een andere keer Michael. Omdat ik deze ceremonie vaak ’s avonds doe, slaap ik er meestal bij in. Dit is een heerlijk gevoel. Ik herinner mij daardoor bij het wakker worden niet alles dat er gebeurde. Ik kan mij soms gesprekken met andere helpers herinneren en soms ook bepaalde behandelingen aan mijn lichaam.

Ik houd van deze ontmoetingen. Zij vertellen mij wie ik werkelijk ben. Soms is het zeer troostrijk als ik mij op het aardse niveau weer eens zo onbeweeglijk voel.

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen