Kryon: Jullie ware Ik – het Hoger Zelf.

Kryon: Jullie ware Ik – het Hoger Zelf.

door Barbara Bessen / 25 november 2019
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de maandelijkse boodschappen!

Oeps, het jaar 2019 is alweer bijna voorbij! Met rasse schreden nadert de winter. Een goede tijd om weer eens wat dieper in jezelf te duiken. Al die gezellige uren op de bank of bij herfstwandelingen, zijn goede gelegenheden daarvoor om jezelf nog beter en dieper te leren kennen. Mijn werkt spitst zich qua thema en energie steeds meer toe; het komt er niet meer op aan om te weten welke geestelijke begeleider mij wil begeleiden. Wij komen nu in een fase die bijna als een eindfase en afsluitfase van de menselijke ontwikkeling en de Aarde-ontwikkeling aanvoelt.

Wij herkennen na al het vele schaven de ware kern in het heilige, hogere hart: Het Hoger Zelf, ons ware zijn, onze Gouden Engel zoals Kryon dit zo graag zegt, staat in deze tijd van veranderingen klaar om ons bij de hand te nemen op onze levensweg.

De vraag die dan opkomt is: Zijn wij daartoe bereid? Zijn wij bereid om los te laten en het ego, de persoonlijkheid, een ondergeschikte rol te laten spelen? Dit is denk ik de vraag aller vragen in deze tijd. Wij mogen ons werkelijk afvragen of wij bereid zijn om ons naar hoger vibrerende invloeden van onze Goddelijke Kern te begeven. Zij jullie daartoe bereid?

Ik wens jullie een gezellig en gelukkig november,

Barbara Bessen

Kryon: Jullie ware ik – het Hoger Zelf.

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Jullie kennen mij al vele jaren. Sinds de Harmonische Convergentie in 1987 pakte ik als deel van de Kryon-groep mijn dienstverlening op mij, waarmee ik passende boodschappen bracht voor een nieuwe tijd en een nieuwe Aarde. Maar – laat mij jullie zeggen dat ik altijd al bij de Aarde was. Alleen mijn naam was anders. Ik fungeerde al vaak als bode. Ik wil jullie vandaag een korte, ware geschiedenis vertellen. Luister naar mijn woorden en voel het daarmee verbonden energiepakket:

Er was eens een grote Gouden (Schepper)Engel die vol dadendrang en grote tevredenheid – ook over de eigen scheppingen – door het Universum zweefde. Hij bleef een tijdje hier en dan weer daar, zoals het hem uitkwam. Hij zweefde vol liefde in de heerlijke Goddelijke Energie van Al Wat Is. Ergens trof hij andere Gouden Engelen die zich opgewonden met een bijzondere planeet bezighielden. Een planeet die, aan de rand van een zonnestelsel, iets heel speciaals bood: In een fysiek lichaam de vrije wil beleven!

Dit klonk heel ongewoon. De kleine groep, waartoe jullie ook behoorden – ja, ik heb het over jullie – discussieerde ijverig en overwoog om deze planeet, Aarde genoemd, verder te inspecteren en hem misschien met een bezoek te vereren. Men dacht erover na hoe men het voor elkaar kon krijgen want voor het totale Zijn van een Gouden Engel was dit niet mogelijk….men moest een klein deeltje van zijn Zijn aldaar naar de driedimensionale vibratie brengen.

Er was in deze kleine groep veel te vertellen en veel te bespreken. Er kwamen ook nog andere Gouden Engelen bij. Al snel besloot men om dit spannende avontuur aan te gaan. De reis begon met een paar voorbereidingen. De reis begon met voorbereidingen en het bespreken van de manier van aanpak, maar toen was het zover: het avontuur Aarde kon beginnen.

Voor de Poort van de buitenste ring van de Aarde wachtte een groter team. Dit was ervoor verantwoordelijk om de gasten uitvoerig te informeren over wat er werd verwacht. Men moest virtueel toestemming verlenen en bereid zijn om in het diepe vergeten gestort te worden. Even overlegde de kleine groep van Gouden Engelen over deze zaak van in het vergeten gestort worden. Maar dan kreeg de zin in het avontuur de overhand. De rest van de geschiedenis kennen jullie want het is jullie geschiedenis.

De vraag die na dit verhaal nu bij jullie opkomt omdat jullie je steeds meer herinneren wie jullie werkelijk zijn, is: Kan ik mijn Gouden Engel, die ik werkelijk ben, beter leren kennen? Ja, het is tijd daarvoor. Jullie vragen mij wat jullie daarvoor moeten doen? Ik vertel jullie gaarne: NIETS, alleen zuivere intentie. Meer valt er niet te doen. En als jullie misschien om een beetje hulp vragen, vraag dan deze Gouden Engel – die jullie zijn – contact op te nemen, zeg ik uit volle borst: er is niets wat ik liever doe.

Goed dan, leun lekker achterover, sluit je ogen en ontspan je een beetje en vraag gewoon in jezelf aan je Gouden Engel wat hij jou wil vertellen. Dan hoor of merk je in jezelf een langzame, warme stem die je vertelt wat voor jou belangrijk is. Eigenlijk zijn niet de woorden maar is de verbinding het belangrijkst.

Al het andere komt door deze verbinding. Je leven zal in deze Goddelijke Handen een wonderbaarlijke ommekeer ervaren. Er zullen zich zogenaamde wonderen in je leven ontwikkelen die eigenlijk synchroniciteiten zijn. Want jullie – jullie Ware Zijn – ontwerpen de weg en verlenen je wat er in jullie leven uit te drukken is.

Ik buig mij voor alle Gouden Engelen. Jullie worden geëerd en zijn geliefd….alleen al omdat jullie hier zijn!

Ik Ben in diepe liefde en verbondenheid.

Kryon

Ontvangen door Barbara Bessen in november 2019. Deze tekst kan vrijuit worden gebruikt. Veranderingen zijn niet toegestaan.