KRYON: Kerstbrief 2017

KRYON: Kerstbrief 2017

24 december 2017 / Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de seminars, de reizen en de maandelijkse boodschappen!

Het schijnt werkelijk zo te zijn dat de tijd zich steeds meer verkort. Wie kent het niet: Men stelt verwonderd vast dat er alweer heel snel een uur voorbij is gegaan. Dan is het goed om even bij de tijd stil te staan en die even “uit te rekken.” Met pure intentie en focus rekken wij de tijd bewust. Dit heb ik al vaak gedaan, het werkt echt!

Natuurlijk kan men door innerlijk visualiseren ook terug in de tijd reizen, iets dat enkelen van ons zeker steeds weer doen. Bijvoorbeeld als enkelen van ons die mee zijn geweest op de reis naar Egypte deze beelden aan zich laten voorbijgaan. Deze reis was overigens sensationeel, veelkleurig en veelbewogen.

Er komt nu misschien een beetje meer rust in mijn leven. Ik laat alles een beetje bezinken. Op kantoor houden wij ons bezig met de komende reizen naar Zuid-Frankrijk en Peru die enorm geliefd zijn. En – bijna niet te geloven – in gedachten waag ik mij langzaam al aan de reizen van 2019.
Waarheen zullen die ons brengen?

Het jaar 2018

Ik persoonlijk denk dat de geestelijke vrienden glimlachend knikken omdat 2018 een bijzonder jaar zal worden. Wij zullen naar voren treden en ons leven bewust in eigen hand nemen, hoe dit er persoonlijk voor ons ook uit zal gaan zien. Wij hebben de laatste jaren intensief aan onze eigen en aan de collectieve patronen van het emotionele en het mentale lichaam gewerkt.

Velen van ons zijn hier en daar zelfs bijna weggeblazen, zo intensief zijn zij met zichzelf bezig geweest. Er kwam ook veel in ons bewustzijn zonder dat wij daar zelf iets voor hoefden te doen. Het was er gewoon en wilde gezien en uit-gevibreerd worden. Vaak ging dit met heftige pijnen gepaard. Wij bevinden ons nu in een toestand van afwachten en sommigen van ons voelen een vrolijke opwinding en anderen zijn steeds ongelooflijk moe, zo wordt mij vaak verteld.

Het nieuwe dat wij in ons voelen en hetgeen wij aan de buitenkant zullen laten zien, is grijpbaar maar nog niet volledig leefbaar. Enkelen van ons zweven in een toestand van irritatie omdat wij de vele verschrikkelijke dingen die aan de buitenkant gebeuren, bijna als niet echt zien. Dat laat ons zien, zoals Kryon zo graag zegt, dat wij ons inter-dimensionale been versterkt hebben.

Wij kijken bijna onberoerd naar de vele gebeurtenissen alsof wij daar niet bij betrokken zijn. Wij zien het eerder door een bril van wijsheid. Dit is voor velen van ons nieuw en ook wel een beetje vreemd. Sommigen van ons hebben er nog mee van doen dat zij het dualistische been moeten bewerken door dingen die daaraan vastkleven ervan af te halen, los te laten.

Wat velen van ons in deze onrustige tijd nodig hebben is rust, een pauze, om gezellig op de bank te zitten en te genieten van het Zijn. Sommigen hebben in het afgelopen jaar een goed contact gekregen met het Hoger Zelf, wat het leven – zoals wij steeds meer merken – volledig kan veranderen.

Dit verbinden met het Hoger Zelf zal nog steeds het doel zijn van mijn seminars. Het doel is om steeds meer met het Hoger Zelf te versmelten. Ik steun jullie daar heel graag bij!

Laten wij onszelf in deze Kersttijd, tijdens de overgang naar het nieuwe jaar en in de komende dagen, met rust, ontspanning, verwennen en proberen om aandacht te schenken aan de mooie dingen – ook die in onszelf.

Ik wens jullie een mooie tijd en verheug mij erop om jullie ergens tegen te komen. In de geest ben ik bij jullie als wij samen aan de andere kant van de sluier gaan wandelen.…..

*

Hier nog een citaat dat mij heel goed bevalt, met mentaliteit als oorsprong, door dingen met weinig oordeel en door een gekke bril te bekijken:

“De hoogste vorm van Geluk is een leven met een bepaalde graad van gekheid.”

Erasmus van Rotterdam

 *

Lieve dank wil ik graag uitspreken omdat jullie al die jaren deelnamen aan onze geestelijke arbeid. Zonder jullie was de versterking van het Lichtraster en de daarmee verbonden schepping van de nieuwe aarde niet mogelijk geweest.

Ik wens jullie vrolijke kerstdagen en een goede ingang naar binnen toe! En groet alsjeblieft ook je Hoger Zelf van mij!

Barbara Bessen en haar Team

Büro Barbara Bessen, Großer Burstah 44, 20457 Hamburg
Tel.: +49 (0) 40 37 50 32 01 info@barbara-bessen.com

 www.barbara-bessen.com