Kryon – Kom dichter bij je Hoger Zelf

KryonKom dichter bij je Hoger Zelf

Door Barbara Bessen – 6 januari 2024
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Beste vrienden van de maandelijkse berichten!

Ik hoop dat jullie allemaal goed, gezond en met een goed humeur 2024 zijn ingegaan. Het wordt zeker een bijzonder jaar. In de numerologie is het een acht jaar. Met veel kwaliteiten en mogelijkheden. Maar het kan beide kanten op. Wat ons persoonlijk betreft hebben wij zelf de regie over hoe wij in 2024 de werkelijkheid willen beleven. Het uiterlijke komt alleen in ons leven als we het ‘willen’. Dit klinkt misschien een beetje gek, maar bij nadere beschouwing, ook met de overtuiging dat wij scheppers zijn door middel van gedachten en daden, lijkt het logisch. Misschien hebben we alleen zoveel contact met kantoren, autoriteiten en andere instellingen als nodig is, zonder drama en met sterke banden. Anders creëren we ons leven vanuit onszelf.

Op 30 december we gaven een webinar: Kryon, Saint Germain en ik – een prachtig dubbelpakket met twee prachtige channelings. Veel stof om over na te denken, in te vallen en los te laten – met als onderwerp: Hoe zal 2024 eruit zien?

De opname is verkrijgbaar in onze winkel.

Nu wens ik je een gelukkig begin van de “goede oude” Kryon!

Heel hartelijke groeten,

Barbara Bessen

Kryon channeling januari 2024: “Kom dichter bij je hogere zelf”.

Gegroet, dierbare vrienden. Ik ben Kryon van de Magnetische Dienst. Ik dacht bij mezelf: hoe lang ben ik al bezig met het doorgeven van berichten, het brengen van nieuws, eeuwenoude kennis en energiepakketten? En is het niet interessant dat ik ruim 30 jaar geleden al wist wie dit zou lezen?! De manier waarop ik als boodschapper fungeer, staat buiten ruimte en tijd. Zelfs toen ik dertig jaar geleden dit en dat channelde, was de kracht van de energiepakketten precies wat de persoon die het las nodig had. En als je berichten uit 2010 leest, zou de energie van nu resoneren. Dit laat zien hoe multidimensionaal wij handelen. Jouw wezen weet dit, het is hem goed bekend. Je geest schudt zijn hoofd en wijst naar de natuurkunde. Ik lach.

Vandaag willen we iets dichterbij komen. De tijd is rijp om jou nog meer de kracht van thuis, van jouw Gouden Engel, te laten voelen. Deze bijeenkomst hier is niet bedoeld om nieuwe informatie te verschaffen. Wij willen je naar je ware staat tillen, wat je werkelijk bent. Deze lift helpt je om even verbinding te maken met je ware zelf. Waarschijnlijk zul je de frequentie niet lang kunnen vasthouden. Het goede nieuws is echter dat hoe vaker ik of jij alleen afstemt op dit niveau, hoe hoger de trillingsinformatie die je lichaamssysteem ontvangt. Weet je, ik praat altijd graag over ‘post van thuis’ die je cellen ontvangen. Dat betekent:

Hoe vaker je dit contact bewust aangaat en hoger trilt, hoe dichter je bij je ware wezen komt.

Trillen met deze kwaliteit verandert je leven. Het leidt je naar jouw leven van waarheid, wat dat ook voor ieder individu betekent. Het is individueel. Deze verbinding dient om de intuïtie te versterken, opent het hart en moedigt het ontvangen van berichten van dit niveau aan. Wanneer je de behoefte voelt om jezelf onder ogen te zien, doe dat dan. Niets zal je tegenhouden. Deze verbinding is sterker dan alles….oude opslagplaatsen, trauma’s, demonische bezoeken enz. , jouw Hoge vibratie Gouden Engel heeft de kracht om dit allemaal op te lossen. De duisternis ontvlucht het licht. Het kost zeker wat tijd om dit mentaal te kunnen accepteren. Omdat je in al die jaren van je spirituele ontwikkeling dit en dat hebt gelezen, hebt geleerd wat je moet doen om jezelf te zuiveren van ongewenste dingen. Heb jij de moed om dit universele avontuur en plezier aan te gaan?

De verbinding met het hogere zelf:

Zoek een rustige, ontspannende plek; het tijdstip van de dag is niet belangrijk. ’s nachts is de verbinding vloeiender. Sluit je ogen en visualiseer een kleurrijke bloemenweide. Probeer ze heel aanwezig in je focus te brengen. Blijf daar totdat je je stabiel voelt in dit beeld. Je neemt deze weide in je op met je ogen in een hoog vibrerend lichaam. Neem de tijd om te kalmeren en te observeren. Vraag dan telepathisch aan je hogere zelf om zich aan je te laten zien. Deze ontmoeting is niet te beschrijven omdat iedereen zijn eigen ervaring heeft. Je voelt in jezelf of de ontmoeting waar is. (Ik zal je helper zijn!) Dan vraag je om een ​​bericht. Dit komt telepathisch of als gevoelde kennis. Ook als je jezelf niet goed kunt herkennen (jij bent het), ontvang je een bericht. En – vertrouw alstublieft!

Dit is als huiswerk. Weet je nog vroeger?

Als je mijn hulp nodig hebt, praat dan met me. Als ik er ook aan mag toevoegen: in deze tijd van zoveel technische apparaten zijn mensen voortdurend in actie en kunnen ze zich vaak niet van deze dingen losmaken. Gun jezelf de tijd voor dit heerlijke contact met jezelf. Date jezelf. Laat niets en niets toe… niemand die je tegenhoudt. Wat kan belangrijker zijn? Je geest kan een aantal trucjes bedenken. Want zou het kunnen dat hij het niet zo leuk vindt dat jij hem van zijn troon wilt halen?

Het is belangrijk om nauw verbonden te zijn met jezelf. Want: 2024 en de komende jaren zijn zwaar en kunnen veel van je innerlijke gecentreerdheid vergen.

Ik ben in diepe liefde en verbinding

Kryon

Bureau Barbara Bessen,
Großer Burstah 44, 20457 Hamburg
info@barbara-bessen.com
www.barbara-bessen.com